• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JEREZ: Το καλύτερο Grand Prix για το 2009
Η IRTA αποφάσισε!
Νέα 15/01/2010 - 09:00

Περισσότεροι από 120.000 φίλοι των αγώνων μοτοσυκλέτας βρέθηκαν στο Ισπανικό Grand Prix της Jerez, το προηγούμενο Μάιο, όπου Valentino Rossi πήρε την πρώτη του νίκη για το 2009, βάζοντας τα θεμέλια για τον 9ο Τίτλο στην καριέρα του. Η εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης πάντως, έδωσε στο συγκεκριμένο αγώνα το βραβείο του καλύτερου Grand Prix για το 2009.

 

Ο πρόεδρος της IRTA, Hervé Poncharal ανακοίνωσε με μεγάλη ικανοποίηση το βραβείο, δηλώνοντας: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που το βραβείο πήγε στην Jerez, για πρώτη φορά μετά το 1990. Είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά Grand Prix, όπου δημιουργείται εκπληκτική ατμόσφαιρα. Η Jerez είναι ένα εκπληκτικό μέρος, με μια φανταστική πίστα, όπου πάντοτε πραγματοποιούνται εντυπωσιακοί αγώνες. Επίσης, είναι σημαντικό ότι οι υπεύθυνοι της πίστας δουλεύουν συνεχώς για να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις της, ώστε να βοηθήσουν τις ομάδες και τους θεατές. Πραγματικά, η συγκεκριμένη πίστα έχει θέσει πρότυπα, που όλες οι άλλες πίστες πρέπει να μιμηθούν!"

 

Η δήμαρχος της Jerez de la Frontera και Πρόεδρος της Πίστας της Jerez, Pilar Sánchez Muñoz, δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της IRTA για το βραβείο που μας απένειμαν, το οποίο αφορά στην καλύτερη διοργάνωση για αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το 2009. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται, κάτι που μας δίνει δύναμη για να δουλέψουμε ακόμα πιο δυναμικά. Το Ισπανικό Grand Prix του 2010 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε πολύ ώστε η διοργάνωση να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Στόχος μας είναι να κάνουμε το Grand Prix της Jerez, αξέχαστο!"

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP ROOKIES: Hiroshi Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

HOPKINS: Επιστρέφει στο Πρωτάθλημα AMA για το 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα