• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Παραλειπόμενα από το βουνό
Νέα 14/01/2010 - 14:19

 

Ο Fernando Alonso είναι ο ταχύτερος στο σκι, χωρίς ιδιαίτερη τεχνική όμως. Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είμαι καλός σκιέρ, αλλά είμαι γρήγορος!»

Ο Felipe Massa έχει βελτιώσει αρκετά την τεχνική του και μάλλον θα είναι ο νικητής μεταξύ των οδηγών, στον αγώνα σκι που θα γίνει αύριο.

Ο Casey Stoner πολύ ανεβασμένος φέτος θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ ο Nicky Hayden είπε στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, ότι θα τρέξει στον αγώνα, παρά το ότι είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που κάνει λίγες μέρες σκι. Πάντως στο νυχτερινό σκι, μόνο οι Stoner, Alonso έδωσαν το παρών από την πλευρά των οδηγών.

 

Ο Bernie Ecclestone εμφανίστηκε και τίμησε το 20ο Wrooom, o Carmelo Espeleta της DORNA έμεινε για λίγο μαζί του και μετά γύρισε στην Ισπανία.

O Alonso με τα σκι του
O Alonso με τα σκι του

 

Η ατμόσφαιρα γενικά είναι φιλική, οι οδηγοί ιδιαίτερα ομιλητικοί, κάτι που δεν συμβαίνει στη διάρκεια των Αγώνων και είναι μια καλή ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να μάθουν και καταλάβουν καλύτερα τις ομάδες και τη φιλοσοφία του κάθε οδηγού.

Ο Stoner για παράδειγμα έχει μαζί του και τον προσωπικό του προπονητή και αυτές τις ημέρες έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμα προπόνησης με την προσθήκη του σκι, ως άθληση και όχι μόνο ως διασκέδαση.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι οι οδηγοί της Ducati Marlboro Team δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ το βράδυ, ούτε ένα ποτήρι κρασί, σε αντίθεση με τους οδηγούς της Scuderia Marlboro Ferrari που ένα-δυό ποτηράκια τα κατεβάζουν. Και βέβαια όλoι τρώνε και το γλυκό τουςO Stoner στις πλαγιές

O Stoner στις πλαγιές
στο τέλος!

Το κέντρο της Madonna Di Campiglio
Το κέντρο της Madonna Di Campiglio
Ecclestone, στο κέντρο, αριστερά Espeleta και δεξιά Domenicali
Ecclestone, στο κέντρο, αριστερά Espeleta και δεξιά Domenicali
O Δ.Δ. με την Desmosedici GP10
O Δ.Δ. με την Desmosedici GP10

Επόμενο άρθρο »

HOPKINS: Επιστρέφει στο Πρωτάθλημα AMA για το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Φωτογραφικό αφιέρωμα στη νέα GP10

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα