• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: Συνεχίζει την κόντρα από τα 250cc
Τσακωμένος με τους Ισπανούς rookies
Νέα 14/01/2010 - 09:03

O Marco Simoncelli τόνισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει στους MotoGP rookies, Alvaro Bautista και Hector Barbera που ανέβηκαν φέτος μαζί του στη Μεγάλη Κατηγορία, από τα 250cc. Η κόντρα του Simoncelli με τους δύο Ισπανούς αναβάτες κρατάει από τη σεζόν του 2008 και έχει εκδηλωθεί με αρκετά περιστατικά, σε πολλούς διαφορετικούς αγώνες.

 

 

'Οπως και να έχει, ο Ιταλός φαίνεται ότι θα συνεχίσει στο ίδιο "εχθρικό" κλίμα και το 2010. "Έχοντας εξακριβώσει το βαθμό της υποκρισίας των Bautista και Barbera, αποφάσισα ότι δε θα τους ξαναμιλήσω ποτέ", δήλωσε ο Simoncelli στο περιοδικό Motospirt, βάζοντας έτσι τη φυτιλιά εν όψει του ερχόμενου Πρωταθλήματος.

 

"Δε θέλω να έχω καμιά σχέση μαζί τους πλέον. Είναι πολύ δυνατοί αναβάτες, αλλά σαν άνθρωποι δεν ταιριάζουμε καθόλου", πρόσθεσε ο Ιταλός, τονίζοντας ότι ποτέ κανένας αναβάτης δεν είχε πρόβλημα μαζί του και ότι νιώθει πως οι αγωνοδίκες δείχνουν υπερβολική ανοχή στους δύο Ισπανούς.

 

"Ορισμένοι αναβάτες, όπως ο Bautista και ο Barbera πάντοτε κλαψουρίζουν. Η μεταξύ μας κόντρα ξεκίνησε με δικιά τους υπαιτιότητα και δυστυχώς, η διεύθυνση των αγώνων δεν επενέβη ουσιαστικά. Τρέχω με τον ίδιο τρόπο απέναντι σε όλους τους αντιπάλους μου και είναι πραγματικά απίστευτο, που υπήρξε πρόβλημα μόνο με αυτούς τους δύο. Είχα και στο παρελθόν επαφές μέσα στον αγώνα με πολλούς αναβάτες, όμως με αυτούς, ειδικά με τον Bautista, πάντα τα πράγματα είναι δυσάρεστα. Το 2009 μου έδωσε την εντύπωση ότι απλά έψαχνε για δικαιολογίες", συμπλήρωσε ο Ιταλός rookie.

 

"Όσον αφορά τον Barbera, πήγε να με εμβολίσει στο Assen, δηλώνοντας μετά ότι έπρεπε να το κάνει διότι αλλιώς δε θα τον άφηνα να περάσει – σα να ήταν δηλαδή δικό μου το φταίξιμο! Η αγωνιστική διεύθυνση, για κάποιο λόγο παίρνει πάντοτε το μέρος των Bautista και Barbera και έχει συμβάλει στη δημιουργία αυτού του εχθρικού κλίματος, που δε θα έπρεπε να υπάρχει. Εκμεταλλεύονται μια κατάσταση η οποία φάνηκε να τους ευνοεί", ολοκλήρωσε ο Simoncelli.

 

Και οι τρεις μονομάχοι ανεβαίνουν στα MotoGP φέτος. Ο Simoncelli θα αγωνιστεί με την ομάδα της Gresini Honda, ο Bautista θα είναι αναβάτης στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki και ο Barbera θα βρεθεί στη σέλα της Aspar Ducati.

Επόμενο άρθρο »

LUTHI: Ενθουσιασμένος από την άφιξη της καινούριας του μοτοσυκλέτας

« Προηγούμενο άρθρο

ALONSO και ECCLESTONE ποζάρουν με το «αντικείμενο του πόθου»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα