• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LUTHI: Ενθουσιασμένος από την άφιξη της καινούριας του μοτοσυκλέτας
H Moriwaki Μοto2 στη διάθεση του Ελβετού αναβάτη
Νέα 14/01/2010 - 09:31

Οι προετοιμασίες για την έναρξη της παρθενική σεζόν της Moto2 συνεχίζονται πυρετωδώς. Πρόσφατα, η ομάδα της Interwetten Moriwaki Moto2 παρέλαβε την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της, την οποία θα οδηγεί ο Thomas Lüthi το 2010.

 

Η ομάδα θα μετακινηθεί τώρα στην Ljubljana, στην Σλοβενία, ώστε να συνεργαστεί με το γνωστό κατασκευαστή εξατμίσεων Akrapovic, για να βρει το πακέτο που θα ταιριάξει καλύτερα στη μοτοσυκλέτα της. Αφού επιλεγεί η κατάλληλη εξάτμιση, η ομάδα που εδρεύει στη Γερμανία θα επιστρέψει στη βάση της για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της μοτοσυκλέτας, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για δοκιμές το συντομότερο δυνατό.

 

"Είναι μια πανέμορφη μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Team Manager της Interwetten Moriwaki Moto2, Terrell Thien, μετά την άφιξη της μοτοσυκλέτας από την Ιαπωνία. "Ειδικά το φινίρισμα της μοτοσυκλέτας είναι εκπληκτικό."

 

Ο Ελβετός αναβάτης, Thomas Lüthi δεν κατάφερε κι εκείνος να κρύψει τον ενθουσιασμό του, στη θέα του πρωτότυπου: "Ανυπομονώ να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά. Μόλις έφτασε στις εγκαταστάσεις μας στη Γερμανία οι μηχανικοί μου με φώναξαν για να ακούσω τον κινητήρα. Ήταν σα μουσική στα αυτιά μου (σ.σ: και ακόμα η Akrapovic δεν είχε τοποθετηθεί!). Μόλις το πακέτο ολοκληρωθεί θα ταξιδέψω στο Solingen για να τη δοκιμάσω."

 

Η ομάδα έχει προγραμματίσει ιδιωτικές δοκιμές στις αρχές Φεβρουαρίου, σε κάποια Ισπανική πίστα που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. Επίσης, υπάρχουν σχέδια για μελέτη της αεροδυναμικής της μοτοσυκλέτας σε αεροσήραγγα, πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμών της Moto2, στις αρχές Μαρτίου.

Thomas Luthi
Thomas Luthi

Επόμενο άρθρο »

KEV COGHLAN: Συνεχίζει στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI: Συνεχίζει την κόντρα από τα 250cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα