• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ALONSO και ECCLESTONE ποζάρουν με το «αντικείμενο του πόθου»
Δύο σπουδαίες φυσιογνωμίες από το χώρο της Formula 1 δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την Ducati Desmosedici GP10...
Νέα 13/01/2010 - 18:41

O Fernando Alonso είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Ferrari, ο πιλότος πάνω στον οποίο ποντάρει η Scuderia για επιστρέψει στις επιτυχίες αλλά και για να εκδικηθεί τον Michael Schumacher, τον απόλυτο σταρ του σπορ, που αποφάσισε στα 41 του χρόνια και μετά από απουσία 3 χρόνων, να επιστρέψει στις επάλξεις.

Μόνο που αυτή τη φορά ο Γερμανός 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τις 91 νίκες, τις 68 pole positions, τους 76 ταχύτερους γύρους αγώνα και τις 154 παρουσίες στο βάθρο σε σύνολο 249 συμμετοχών, δεν πρόκειται να βρεθεί στο κόκπιτ ενός κόκκινου μονοθεσίου, αλλά θα οδηγήσει για λογαριασμό της Mercedes GP Petronas (πρώην Brawn GP, η οποία προέκυψε το 2009 από τις στάχτες της Honda και άφησε άναυδους τουςBernie Ecclestone, Fernando Alonso, Claudio Domenicali ποαζάρουν δίπλα στην Ducati Desmosedici GP10

Bernie Ecclestone, Fernando Alonso, Claudio Domenicali ποαζάρουν δίπλα στην Ducati Desmosedici GP10
πάντες φτάνοντας στην κατάκτηση των Πρωταθλημάτων σε οδηγούς και κατασκευαστές) του καλού του φίλου Ross Brawn.

Ο Αlonso λοιπόν είναι ο εκλεκτός της Ferrari και πάνω του πέφτουν όλα τα φώτα αφού οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των εκατομμύρια τιφόζι είναι μεγάλες.

Την Τετάρτη 13/1, λίγο μετά τα αποκαλυπτήρια της Ducati Desmosedici GP10, o Ισπανός 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την ομάδα της Renault, βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το νέο αγωνιστικό όπλο της μπολονέζικης φίρμας.

Όσο για το δικό του «όπλο» με το οποίο θα παλέψει φέτος για το Πρωτάθλημα, θα παρουσιαστεί στις 28 του μηνός στη βάση της Ferrari, στο Maranello.

Δεν ήταν όμως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Formula 1 πουBernie Ecclestone - Ducati Desmosedici GP10
Bernie Ecclestone - Ducati Desmosedici GP10
παρατηρούσε με δέος το νέο δημιούργημα της Ducati. Μαζί του ήταν και ο Bernie Ecclestone, ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στη Formula 1 και ο οποίος συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να δίνει το παρών στο event που διοργανώνουν από κοινού Ferrari και Ducati στη Madonna di Campiglio.

Ο Ecclestone χαρακτήρισε την GP10 «αντικείμενο του πόθου» και με τη βοήθεια του Alonso ανέβηκε στο μονόσελο και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό...

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: H GP10 αποκαλύπτεται

« Προηγούμενο άρθρο

«Ο VALENTINO στη Ducati; Γιατί όχι...»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα