• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φωτιά στα ...κόκκινα. Όλα έτοιμα για το Wrooom 2010
Η Madonna di Campiglio υποδέχεται Ferrari και Ducati...
Νέα 09/01/2010 - 15:02

Το φημισμένο χωριό της Madonna di Campiglio που αποτελεί τον must προορισμό των απανταχού φίλων των χειμερινών σπορ, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις κορυφαίες ιταλικές εταιρίες που μετέχουν στη Formula 1 και τα MotoGP.

Στη «Βασίλισσα των Δολομιτών» -όπως αποκαλούν τη Madonna di Campiglio- οι δύο ιταλικές φίρμες θα παρουσιάσουν από τις 11 ως και τις 16 του μηνός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους με τους εκπροσώπους του Τύπου για σκι τις ομάδες τους που θα πάρουν μέρος στα δύο κορυφαία Πρωταθλήματα το 2010.

Στη Ferrari που έχει ήδη διαγράψει το 2009 λόγω της απογοητευτικής πορείας της, τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Ισπανό δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Fernando Alonso που παίρνει τη θέση του Kimi Raikkonen ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στο WRC με την Citroen Junior Team.

Στη Ducati, η οποία αλλάζει πρόσωπο μετά την αποχώρηση του Livio Suppo που θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Honda, τα φώτα θα πέσουν πάνω στη νέα GP10 από την οποία έχουμε ήδη πάρει μια μικρή γεύση χάρη στον Nicky Hayden που είχε την ιδέα να δημοσιεύσει στην προσωπική του ιστοσελίδα φωτογραφία της νέας μοτοσυκλέτας που τράβηξε με το κινητό του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Borgo Panigale.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί φυσικά και ο Casey Stoner που το 2009 καρδιοχτύπησε τους φίλους της μπολονέζικης φίρμας με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και τα οποία τον κράτησαν μακριά από 3 αγώνες και ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων που από φέτος αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Suppo. Ο λόγος για τον Alessandro Cicognani που είναι ο υπεύθυνος του MotoGP project και του μέχρι πρότινος επίσημου δοκιμαστή της εταιρίας, Vittoriano Guareschi ο οποίος αναλαμβάνει από φέτος το ρόλο του Team Manager.

Το motograndprix.gr θα βρίσκεται και φέτος στη Madonna di Campiglio και θα σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στη Ducati ενόψει του 2010, τις απόψεις των αναβατών και των υψηλόβαθμων στελεχών της ομάδας, αλλά και παρασκήνιο από τις διάφορες δραστηριότητες που θα διεξαχθούν.

Επόμενο άρθρο »

FB CORSE: Απόφαση για συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Oι δοκιμές της Tech 3 διακόπηκαν λόγω χιονόπτωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα