• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Oι δοκιμές της Tech 3 διακόπηκαν λόγω χιονόπτωσης
Κακοκαιρία στην Valencia
Νέα 09/01/2010 - 15:00

Τα σχέδια της Γαλλικής ομάδας Tech 3 για δοκιμές της νέας της μοτοσυκλέτας διακόπηκαν απότομα λόγω ακραίων καιρικών φαινόμενων και χιονόπτωσης, στην Valencia. H ομάδα είχε προγραμματίσει τριήμερες ιδιωτικές δοκιμές στην Ισπανική πίστα με τον Raffaele de Rosa, ενώ και ο Yuki Takahashi είχε έρθει ειδικά από την Ιαπωνία για να δοκιμάσει για πρώτη φορά την καινούρια του μοτοσυκλέτα.

 

Δυστυχώς, ο καιρός έπαιξε περίεργα παιχνίδια στην ομάδα του Herve Poncharal, ο οποίος αποφάσισε ότι οποιαδήποτε δοκιμή θα ήταν αδύνατη κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Τα δελτία καιρού προβλέπουν σαφή βελτίωση για το Σάββατο, κάτι ιδιαίτερα θετικό, διότι οποιαδήποτε άλλη αναβολή ενδέχεται να αποδειχτεί καταστροφική για τις δοκιμές και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της Tech 3.

 

Η Γαλλική ομάδα σχεδίαζε να δοκιμάσει ένα αναθεωρημένο πλαίσιο στην Valencia, λόγω του chattering που παρουσιάστηκε έντονα κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών της μοτοσυκλέτας, στην Ισπανία, πριν τα Χριστούγεννα. Αν οι δοκιμές ναυαγήσουν και το Σάββατο, η Tech 3 θα ξαναμπεί στην πίστα στις 21/1 μαζί με αρκετές ακόμα ομάδες της Moto2, στην πίστα της Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Φωτιά στα ...κόκκινα. Όλα έτοιμα για το Wrooom 2010

« Προηγούμενο άρθρο

FIM: Αλλαγές στους κανονισμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα