• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Ικανοποιημένος από την ύπαρξη ενός προμηθευτή ελαστικών.
Σωστή η επιλογή για έναν και μοναδικό προμηθευτή ελαστικών, κατά τον Ισπανό.
Νέα 30/12/2009 - 10:19

Ο δεύτερος του φετινού Πρωταθλήματος, Jorge Lorenzo δήλωσε ότι η επιλογή για έναν και μοναδικό προμηθευτή ελαστικών, το 2009, ήταν απόλυτα σωστή και ευνόησε αναβάτες και ομάδες στα MotoGP.

 

Ο Lorenzo, που πήρε την καρώ σημαία τέσσερις φορές φέτος πάνω στην εργοστασιακή Fiat Yamaha YZR-M1, συμπλήρωσε ότι η ύπαρξη της Bridgestone σα μοναδικού προμηθευτή βοήθησε τόσο στην αύξηση του θεάματος όσο και της ανταγωνιστικότητας. Επίσης, ο Ισπανός συμπλήρωσε ότι πλέον εξασφαλίζεται πως κάθε αναβάτης θα λαμβάνει την ίδια προσοχή από τον προμηθευτή ελαστικών και ότι δε θα υπάρχουν διαφορές ή πλεονεκτήματα σε αυτόν τουλάχιστον τον τομέα.

 

"Η ύπαρξη ενός και μοναδικού προμηθευτή ήταν αρνητική για τις επιδόσεις και την εξέλιξη των ελαστικών, διότι ήταν μόνο η Bridgestone που έκανε την εξέλιξη. Από την άλλη πλευρά, σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό αλλά και το θέαμα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, διότι όλοι οι αναβάτες είχαν το ίδιο πακέτο και τις ίδιες δυνατότητες από τα ελαστικά τους. Πιστεύω ότι η ύπαρξη ενός και μοναδικού προμηθευτή ήταν τελικά μια σωστή επιλογή", ολοκλήρωσε ο Ισπανός αναβάτης .

Επόμενο άρθρο »

VALE SHOW: Οι πανηγυρισμοί και τα σκετσάκια.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Eντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Ben Spies.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα