• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Eντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Ben Spies.
Ο Πρωταθλητής πλέκει το εγκώμιο του Αμερικάνου rookie.
Νέα 30/12/2009 - 09:57

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi δήλωσε ότι περιμένει το νεοφερμένο στα MotoGP, Ben Spies, να κάνει μια πολύ δυνατή σεζόν, το 2010. Ειδικότερα, ο Ιταλός δήλωσε ότι ο Spies φαίνεται να συνιστά απειλή για πολλούς πρωτοκλασάτους και έμπειρους αναβάτες.

 

Ο Rossi είχε δεχτεί την ερώτηση τί πιστεύει σχετικά με την πρώτη σεζόν του Τεξανού στα MotoGP, στις αρχές Οκτωβρίου, απαντώντας ότι ο Spies ενδέχεται να είναι ανταγωνιστικός αλλά σίγουρα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Φαίνεται όμως, ότι η εντυπωσιακή επίδοση του νεαρού Αμερικάνου στον αγώνα της Valencia, αλλά και στις δοκιμές που ακολούθησαν, έκαναν τον Ιταλό να αναθεωρήσει.

 

Ο Spies, που κέρδισε το Πρωτάθλημα WSBK στην πρώτη κιόλας χρονιά συμμετοχής του στο θεσμό, απέναντι μάλιστα στον πολύπειρο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, Noriyuki Haga, φαίνεται ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στα MotoGP, με την άνεση και την προσαρμοστικότητά του.

 

"Οι επιδόσεις του στην Valencia ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Έκπληξη για πολύ κόσμο και κυρίως για εμένα. Ο αγώνας του ήταν πολύ ικανοποιητικός, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως κάθε φορά που έβγαινε στην πίστα, ήταν και γρηγορότερος. Η βελτίωσή του ήταν ταχύτατη. Πιστεύω ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για την επόμενη χρονιά", δήλωσε ο Rossi.

Ben Spies
Ben Spies

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Ικανοποιημένος από την ύπαρξη ενός προμηθευτή ελαστικών.

« Προηγούμενο άρθρο

HOPKINS: Ο manager του αρνείται την ύπαρξη συμφωνίας με την FB Corse.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα