• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HOPKINS: Ο manager του αρνείται την ύπαρξη συμφωνίας με την FB Corse.
Άγνωστο το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικάνος.
Νέα 30/12/2009 - 09:41

Φαίνεται πως η μοίρα του John Hopkins, όσον αφορά τη συνέχιση της καριέρας του, αποτελεί μυστήριο. Πριν μια βδομάδα, κυκλοφόρησε μια σοβαρή φήμη ότι ο πρώην αναβάτης των Suzuki και Kawasaki, στα MotoGP, θα επέστρεφε στο θεσμό, με τη νεοσύστατη ομάδα της FB Corse MotoGP. Παρόλα αυτά, εχθές ο manager του Hopkins έσπευσε να διευκρινίσει ότι ακόμα δεν έχει υπογραφεί καμία συμφωνία.

 

Ειδικότερα, ο κύριος Bob Moore επιβεβαίωσε τις επαφές με την Ιταλική ομάδα, αλλά αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο. Ο Hopkins φαίνεται ακόμα να μελετάει τις επιλογές του, που αφορούν κυρίως τη συμμετοχή στην κατηγορία Superbike, στο Πρωτάθλημα AMA Pro Series. Όπως και να έχει πάντως, ο Hopper δε φαίνεται να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του την πρόταση της FB Corse.

 

Το φιλόδοξο Ιταλικό project είναι ακόμα σε φάση εξέλιξης και δεδομένης της έλλειψης εμπειρίας, είναι εξαιρετικά απίθανο να παρουσιαστεί κάτι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ούτως ή άλλως, η ομάδα έχει δηλώσει ότι η συμμετοχή της θα είναι wildcard, σε μόλις τρεις ή τέσσερις αγώνες, πολύ λιγότεροι δηλαδή από ότι ο Hopkins θα ήθελε να τρέξει.

 

Σε κάθε περίπτωση, η FB Corse αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση για τους μελλοντικούς αναβάτες της τον Ιανουάριο του 2010. Τότε θα μάθουμε αν ο Hopkins πρόκειται να γυρίσει στα MotoGP.

O Hopkins στην Kawasaki.
O Hopkins στην Kawasaki.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Eντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Ben Spies.

« Προηγούμενο άρθρο

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ προσπέρασμα της 10ετίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα