• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Θα μπορούσαμε με 25hp παραπάνω!
Τώρα πρέπει να μείνω ήρεμος, διότι…
Νέα 09/09/2019 - 09:38

Την ώρα που ο Alvaro Bautista πανηγύριζε την πρώτη του νίκη εδώ και μήνες στα SBK-Motul, ήταν ο Jonathan Rea αυτός που χαμογελούσε.

 

Κι ο λόγος, ασφαλώς, ήταν ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έφυγε από το Portimao με μια διαφορά της τάξης των 91β επί του αντιπάλου του.

 

Μπορεί να μην κέρδισε στο χτεσινό δεύτερο Αγώνα, ωστόσο ο Rea πλησίασε ακόμα πιο κοντά σ’ έναν 5ο συνεχόμενο Τίτλο στο Πρωτάθλημα.

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά είχα και πίεση πριν τον Αγώνα. Βασικός μου στόχος ήταν να μην κάνω λάθη και να μην φθείρω πολύ τα ελαστικά».

 

«Άλλωστε είδατε ότι ο Razgatlioglu είχε θέμα με τα ελαστικά στους τελευταίους 6 γύρους».

 

«Η ομάδα δούλεψε καλά στο Portimao, τόσο καλά που κάναμε πρόοδο. Παλέψαμε σκληρά και στους 3 Αγώνες και το αποτέλεσμα ήταν θετικό».

 

Αυτό που εντυπωσίασε τον Rea από τους Αγώνες στην Πορτογαλία, ήταν η δύναμη της Ducati στην ευθεία που οδηγούσε στην 1η στροφή της πίστας.

 

«Δεν χρειαζόμαστε τα φέρινγκ της Ducati… αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε 25hp παραπάνω», έλεγε μετά τον Αγώνα ο Ιρλανδός.

 

«Η πίστα εδώ είναι παράξενη και ο οδηγός κάνει τη διαφορά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας».

 

«Η Panigale V4 είναι ίσως ένα καινούργιο σημείο αναφοράς στο Πρωτάθλημα, αλλά κι εμείς δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαι υπερήφανος για ό,τι έχουμε κατορθώσει».

 

Ο επόμενος Γύρος των SBK-Motul είναι στο Magny-Cours, στη Γαλλία, εκεί όπου ο Jonathan Rea μπορεί να πανηγυρίσει τον 5ο του Τίτλο.

 

«Στους τελευταίους πέντε Γύρους η ομάδα έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Τώρα όμως τα πάντα μπορούν να χαθούν και πρέπει να παραμείνω ήρεμος».

 

«Μέσα μου, όμως, ξέρω ότι πρέπει να τα δίνω όλα σε κάθε πίστα. Προσωπικά είμαι χαρούμενος με τη διαφορά αυτή, δεδομένου του πως ξεκίνησε η χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Είχα θέμα με το κιβώτιο

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Portimao: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα