• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Είχα θέμα με το κιβώτιο
Ήταν δύσκολο να κάνω κάτι καλύτερο
Νέα 09/09/2019 - 10:50

Μετά το βάθρο του στον πρώτο Αγώνα, ο Chaz Davies ήλπιζε ότι θα κατάφερνε να κλείσει με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα το Γύρο της Πορτογαλίας.

 

Ωστόσο η τύχη δεν του χαμογέλασε στο χτεσινό Αγώνα, με τον Βρετανό να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την Ducati του και να τερματίζει τελικά στην 16η θέση.

 

«Είχαμε πρόβλημα… διαφορετικό από εκείνο στο Misano. Τότε ήταν τα ηλεκτρονικά, ενώ τώρα το κιβώτιο. Ήταν δύσκολο να πετύχω κάτι καλύτερο».

 

Από εκεί και πέρα, ο Davies εγείρει και βγάζει προς τα έξω το γενικότερο πρόβλημα της Ducati, μιας δύσκολης μοτοσυκλέτας όπως αποδεικνύεται.

 

«Ο Alvaro έκανε καταπληκτική δουλειά και η τελική ταχύτητα τον βοήθησε πολύ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Ducati δυσκολεύτηκε εδώ».

 

«Δείτε τον Laverty για παράδειγμα. Πάντα είναι γρήγορος στο Portimao, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ όλο το Σ/Κ».

 

«Κι εγώ δεν περίμενα το αποτέλεσμα του πρώτου Αγώνα (σ.σ. ήταν στο βάθρο). Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, μιας και η μοτοσυκλέτα είναι δύσκολη στην οδήγηση».

 

Συνεχίζοντας, τόνισε το προφανές:

 

«Δεν είχα την ίδια αίσθηση όπως χτες. Ακόμα μαθαίνουμε τη μοτοσυκλέτα. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε σχέση με χτες, αλλά δεν τα καταφέραμε».

 

«Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός σε πολλές πίστες. Σίγουρα ήθελα να είμαι στους τρεις πρώτους της βαθμολογίας».

 

«Τώρα, όμως, ο στόχος μου είναι να μαθαίνω και να βιώνω εμπειρίες όπως η χτεσινή».

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο Morbidelli στον 8ωρο Αγώνα της Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Θα μπορούσαμε με 25hp παραπάνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα