• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Με προπονήσεις και καινούργιες μοτοσυκλέτες…
Νέα 12/04/2019 - 11:11

Σιγά σιγά ο καιρός πλησιάζει για τον πρώτο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας αλλά και του Αγώνες των νέων οδηγών στο εξωτερικό.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται για όλους του οδηγούς και κάποιοι από αυτούς μας παρουσίασαν τις καινούργιες τους μοτοσυκλέτες για την σεζόν του 2019.

Ας ξεκινήσουμε από τον περσινό Πρωταθλητή των Superbike. Ο Λευτέρης Πίππος δημοσίευσε μια φωτογραφία της Yamaha R1 με τα νέα χρώματα και τους χορηγούς του.

 

Ο συναθλητής του στην κατηγορία, Κώστας Ζαχαρόπουλος, πριν μερικές μέρες είχε το πρώτο του track-day και εκεί είδαμε για πρώτη φορά την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

 

Ακόμη ένας οδηγός των Superbike, ο Σωτήρης Μπεγνής, μας παρουσίασε την καινούργια μοτοσυκλέτας του για την σεζόν του 2019. Ενώ ευχαρίστησε τον συναθλητή του Μιχάλη Σπηλιώτη, ο οποίος του την έφερε.

 

Όπως είπαμε, εκτός από τους οδηγούς του Π.Π.Τ και οι νεαροί οδηγοί που θα αγωνιστούν στο εξωτερικό προετοιμάζονται για την καινούργια σεζόν.

Ο Βασίλης Παντελεάκης, μετά από την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του, τώρα μας έδειξε την μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fresh stuff from IPONE🔝👍 @ipone.gr @iponelube

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VasilisPanteleakis#3 (@vasilispanteleakis3) στις 8 Απρ, 2019 στις 3:43 πμ PDT

 

‘Ένας ακόμη νεαρός οδηγός, για τον οποίο αναμένουμε νέα για την φετινή αγωνιστική του πορεία, συνεχίζει τις προπονήσεις. Ο Γιάννης Περιστεράς δεν σταματά τις προπονήσεις μαζί με προπονητή του τον Σάκη Συνιώρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting to hit the track💪🏁💪🏁💪🏁 #john41 #siniorisracing #risemotors #risecustom_gr #dunloptyres #peristeras #ermax #yamahapapageorgiou #yamahar3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Sinioris (@sakissinioris) στις 7 Απρ, 2019 στις 9:20 πμ PDT

 

Και επιστρέφουμε στο Π.Π.Τ και στον οδηγό της κατηγορίας Νέων, Γιώργο Γερακιανάκη. Ο οποίος, για ακόμα μια φορά, δημοσίευσε φωτογραφία του από την προπόνηση του με μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού. Ίσως ετοιμάζεται για άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία ή απλά προπονείτε. Αναμένουμε νέα του!

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες δημοσιεύσεις των Ελλήνων οδηγών. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είναι μια καλή πίστα για την Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Μια δύσκολη πίστα το Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA