• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν υπάρχουν φαβορί!
Τη μια κερδίζεις και την άλλη είσαι 10ος!
Νέα 28/02/2019 - 14:53

Ενδιαφέρουσες, όπως σχεδόν πάντα άλλωστε, ήταν οι δηλώσεις του Jorge Lorenzo, ο οποίος βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της Europa Press στην Ισπανία.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda μίλησε για την επερχόμενη σεζόν και για την – κατά τη γνώμη του – απουσία ενός ξεκάθαρου φαβορί.

 

«Στο MotoGP έχουμε πλέον φτάσει σ’ ένα τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού, που είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα αληθινό φαβορί».

 

«Δεν είναι όπως το 2010, όταν και ήσουν στο βάθρο σχεδόν κάθε Σ/Κ. Τώρα μπορεί να κερδίσεις έναν Αγώνα με 5’’ διαφορά και στον επόμενο να είσαι 10ος».

 

«Πολλά εξαρτώνται από την πίστα. Τα πάντα, το κάθε χιλιοστό μετράει. Ο Vinales ήταν πολύ γρήγορος στον ένα γύρο στο Qatar, αλλά ο Αγώνας είναι άλλη περίπτωση».

 

«Είναι αρκετοί αυτοί που μπορούν να κερδίσουν τον Marquez, όχι μόνο εγώ. Η Suzuki και η Ducati έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά, όπως κι εμείς».

 

«Θεωρώ ότι τώρα, στο ξεκίνημα, είναι 6 ή 7 οι οδηγοί που έχουν πραγματικά τη δυνατότητα να πάρουν τον Τίτλο».

 

Ενδιαφέρον είχαν και οι δηλώσεις του για τη «διττή προσωπικότητα» των αναβατών.

 

«Όλοι μας αλλάζουμε, αλλά ο βασικός πυρήνας ενός οδηγού παραμένει ο ίδιος. Έκανα ό,τι μπορούσα για να διορθώσω τις ατέλειές μου».

 

«Άλλωστε είχα μια ανατροφή που βασιζόταν στην πειθαρχία και ήθελα να είμαι πιο ολοκληρωμένος ως άνθρωπος. Ίσως γι’ αυτό να έχω αλλάξει τόσο πολύ».

 

«Θεωρώ ότι όλοι οι οδηγοί έχουν διττή προσωπικότητα: τη μια που βλέπουμε στην πίστα και μια άλλη, όταν είναι στο σπίτι με φίλους ή την οικογένεια».

 

«Ο ανταγωνισμός μας κάνει έτσι, να παλεύουμε να γίνουμε οι καλύτεροι και να κρύβουμε τα μυστικά μας. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς όταν είναι απ’ έξω».

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Δεν κρατιέμαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Νοιώθω καλύτερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα