• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Νοιώθω καλύτερα
Απ’ ό,τι δείχνουν τ’ αποτελέσματά μου
Νέα 28/02/2019 - 13:17

Αν και ο Cal Crutchlow παραδέχεται ότι έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του, εν τούτοις δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα με την απόδοσή του στο τεστ του Qatar.

 

Ο Βρετανός, που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο Phillip Island πέρυσι, ήταν στην 17η θέση των τελικών αποτελεσμάτων.

 

Δεν έλειψαν τα προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στην πίστα Losail, με τον Cal να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με την άσχημη αίσθηση που έχει από το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας του.

 

«Ήταν δύσκολη ημέρα, ωστόσο νοιώθω πολύ καλύτερα απ’ αυτό που δείχνουν τα τελικά αποτελέσματα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

 

«Δεν έβαλα τα μαλακά ελαστικά κι έτσι δεν ανησυχώ για τους χρόνους. Δούλεψα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά δυστυχώς είχα μόνο μια, ενώ και λόγω του αέρα ο χρόνος μας στην πίστα δεν ήταν πολύς».

 

«Νομίζω ότι ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο σημείο να παλέψουμε στον πρώτο Αγώνα. Ο Marc είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ είχε και δυο μοτοσυκλέτες για να δουλέψει».

 

«Δεν ήμουν στο τεστ της Jerez και οπωσδήποτε η αίσθησή μου με το μπροστινό δεν είναι καθόλου καλή. Πάντως το βέβαιο είναι ότι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απ’ ότι δείχνουν τα αποτελέσματα».

 

Η αίσθηση του Cal πάνω στη μοτοσυκλέτα της Honda δεν είναι καλή, αν και η εικόνα που μας είχε δείξει στο πρώτο τεστ του χειμώνα, στην Sepang, ήταν διαφορετική.

 

«Όχι, δεν νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα τώρα, αλλά νοιώθω καλά με τον εαυτό μου, με τον τρόπο που οδηγώ. Είναι απλό. Θα δούμε πως θα ξεκινήσει η χρονιά».

 

«Σίγουρα στην Μαλαισία ένοιωθα καλύτερα απ’ ότι εδώ, αλλά το Qatar διογκώνει τα προβλήματά μας. Πρέπει όμως να κρατήσουμε τα θετικά».

 

Ένα άλλο θέμα με τον Crutchlow, είναι ότι εξαιτίας του τραυματισμένου του αστραγάλου (που είχε σπάσει σε 17 σημεία!) δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως θα ήθελε το πίσω φρένο.

 

«Μπορώ να το πιέσω φυσιολογικά και η κινητικότητα είναι καλή, όμως δεν μπορώ να τραβήξω το πόδι μου από αυτό! Δεν μπορώ να σηκώσω το πόδι και δεν το καταλαβαίνω κιόλας».

 

Τέλος, όταν τον ρώτησαν για τους στόχους του φέτος, αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω… δεν έχω ιδέα! Φυσικά και θέλω να κερδίσω Αγώνες και να είμαι μπροστά, αλλά για την ώρα…»

 

«Αυτό όμως ισχύει για το τώρα. Υπάρχουν άλλοι με καλύτερο ρυθμό από εμάς. Στο GP πέρυσι εδώ, είχα καλό ρυθμό. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν ανησυχώ».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν υπάρχουν φαβορί!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Μια πολύ…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα