• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον!
Βελτιώσεις μέσα στις στροφές
Νέα 22/11/2018 - 16:25

Ανταγωνιστικός ήταν ο Andrea Dovizioso στο τεστ της Valencia, πάνω στην αρχική μορφή της GP19, με τον Ιταλό να λέει ότι βρήκαν «κάτι ενδιαφέρον».

 

Τα σχόλιά του αναφορικά με την GP19, που δοκίμασε τελικά μόνο την Τετάρτη, ήταν τα εξής:

 

«Βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον και λέω ενδιαφέρον γιατί θέλουμε να το δοκιμάσουμε και σε άλλη πίστα. Αυτό που κάνουμε δεν είναι εύκολο».

 

«Είναι πολύ σημαντική η πληροφόρηση που θα δώσουμε, ώστε να παρθεί η σωστή απόφαση για την επόμενη μοτοσυκλέτα. Είμαι κουρασμένος, όπως όλοι».

 

«Όπως όλοι ξέρουν, ρίξαμε το βάρος στις στροφές κι εκεί φαίνεται ότι βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον. Το επιβεβαιώσαμε αλλά θέλουμε να το δούμε και σε άλλη πίστα».    

 

Στη συνέχεια έσπευσε να επισημάνει ότι οι δοκιμές δεν πρέπει να λαμβάνονται και πάρα πολύ στα υπόψη, μιας και αποτελούν ακριβώς αυτό: δοκιμές δηλαδή:

 

«Όπως πάντα, όπως συμβαίνει τα τελευταία δυο χρόνια, τα τεστ δεν είναι τόσο σημαντικά. Οι χρόνοι δεν είναι σημαντικοί. Ίσως το τεστ στο Qatar να είναι λίγο πιο σημαντικό».

 

«Η ποσότητα των ελαστικών που έχουμε δεν είναι μεγάλη κι ο καθένας έχει πολλά να δοκιμάσει. Έτσι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ελαστικό γι’ αυτό που θες να δεις».

 

«Δεν το χρησιμοποιείς για να κάνεις τον ταχύτερο χρόνο κι αυτό επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα».

 

«Όπως για παράδειγμα πέρυσι που ο Valentino ήταν τόσο πίσω και στο τέλος πάλεψε για τη 2η και 3η θέση».

Επόμενο άρθρο »

Ένας Rookie «για φίλημα»

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Jorge κι εγώ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα