• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Jorge κι εγώ;
Δεν θα είμαστε σαν τους Senna και Prost
Νέα 22/11/2018 - 14:48

Η δουλειά στο γκαράζ της Repsol Honda συνεχίστηκε χτες με αμείωτη ένταση, καθώς ο Marc Marquez είχε αρκετά να δοκιμάσει.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνόψισε τις δυο ημέρες των δοκιμών λέγοντας:

 

«Θέλαμε να δοκιμάσουμε όλα τα εξαρτήματα που έφερε εδώ η Honda. Πήραμε χρήσιμη πληροφόρηση και τώρα πρέπει να αναλύσουμε τα δεδομένα».

 

Ο Marc είχε δυο μοτοσυκλέτες στη διάθεσή του για δοκιμές: «Ναι, τις δοκίμασα και τις δυο. Ήταν διαφορετικές: η μια ήταν λίγο πιο προηγμένη από την άλλη».

 

«Το απόγευμα, δοκιμάζοντας τον νέο τετρακύλινδρο κινητήρα, ήμασταν πολύ σταθεροί σε προσομοίωση Αγώνα. Όλα έχουν βελτιωθεί με το νέο μοτέρ».

 

«Θέλαμε περισσότερη ροπή και πιο ομαλή απόδοση. Πρέπει να δουλέψουμε και στα ηλεκτρονικά, ενώ σε ό,τι αφορά στο πλαίσιο δουλέψαμε με τις ρυθμίσεις κυρίως».

 

«Πάντως, χάρη στο νέο αυτό πλαίσιο, κατάφερα να οδηγήσω με το μεσαίο μπροστινό, κάτι δύσκολο ή αδύνατον πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν».

 

Πέρα από το νέο μοτέρ, το καινούργιο πλαίσιο και τα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά, ο Marquez δοκίμασε για πρώτη φορά και ηλεκτρονικό αμορτισέρ τιμονιού.

 

«Είναι λίγο διαφορετικό από το παραδοσιακό που είχαμε, αλλά δεν κάνει κάποια μεγάλη διαφορά. Δεν χρειάζεται ν’ αλλάξω το στυλ μου».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τη χτεσινή ημέρα: «Ξεκίνησα πολύ δυνατά το πρωί, όμως μετά ηρέμησα γιατί φοβήθηκα την πτώση».

 

«Έτσι υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην πιέσω για να μην τραυματιστώ. Στην Jerez θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε ταχύτητα και ανταγωνισμό».

 

Τον ρώτησαν αν κοίταξε τους χρόνους του νέου του ομόσταυλου: «Όχι, κοίταξα τη δουλειά μου. Δοκιμάσαμε και η δυο την καινούργια μοτοσυκλέτα».

 

«Η Honda είναι δύσκολη γι’ αυτόν που την οδηγεί πρώτη φορά, όμως σύντομα θα είναι γρήγορος».

 

Δεν έλειψαν και οι φωνές που «βλέπουν» αντιπαλότητες και κόντρες τύπου Senna-Prost στο γκαράζ της Repsol Honda.

 

«Δεν νομίζω να υπάρχει η ίδια ένταση μ’ εμένα και τον Jorge. Φυσικά όλοι θέλουν να είναι μπροστά και να πάρουν τον Τίτλο. Εκτός πίστας θα είμαστε ομόσταυλοι».

 

«Μέχρι τώρα έχουμε επαγγελματική σχέση. Είναι σοβαρός και πιο ώριμος από εμένα, με περισσότερη εμπειρία».

 

«Στο κάτω-κάτω, η πίστα είναι ένα πράγμα και τα εκτός πίστας άλλο. Ελπίζω να έχω καλύτερη σχέση από αυτή που είχε ο Dovi μαζί του».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Χειρότερη η 2η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα