• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Χειρότερη η 2η ημέρα
«Ακόμα δεν είμαστε γρήγοροι»
Νέα 22/11/2018 - 14:47

Χειρότερα απ’ ότι περίμενε ήταν τα πράγματα στην πίστα της Valencia ο Johann Zarco τη δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμών.

 

Ο νέος οδηγός της ΚΤΜ είχε δυο πτώσεις και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρονο του από την Τρίτη, παρά το γεγονός ότι στο τέλος πίεσε.

 

«Ήταν χειρότερα απ’ ότι περίμενα. Ήθελα να βελτιώσω το χρόνο μου, αλλά δεν το κατάφερα. Στην αίσθηση βελτιωνόμαστε, αλλά ακόμα δεν έχουμε την ταχύτητα».

 

«Είμαι απογοητευμένος... είχα δυο πτώσεις, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκα και είδαμε τα αδύναμα σημεία της μοτοσυκλέτας. Κατάλαβα και που πρέπει ν’ αλλάξω τ στυλ μου».

 

«Το βασικό μου πρόβλημα είναι στις εισόδους των στροφών. Δεν έχω καλή αίσθηση από το μπροστινό ελαστικό όταν πλαγιάζω κι όταν φρενάρω. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό».

 

«Λυπάμαι για τις δυο πτώσεις και πραγματικά αυτό με εμπόδισε από το να είμαι πιο γρήγορος».

 

Ο Johann Zarco είχε στην Yamaha ένα πολύ ομαλό στυλ, αντίστοιχο του Jorge Lorenzo, τον οποίο και είχε μελετήσει για να βελτιωθεί.

 

Τον ρώτησαν, λοιπόν, αν τώρα θα πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές στο στυλ του για να προσαρμοστεί στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

«Ναι είναι πιθανό και ήδη σκέφτομαι κάποιες αλλαγές στο στυλ μου που πρέπει να γίνουν. Αλλά ό,τι δουλεύει με την Yamaha, θα πρέπει να δουλεύει και με τις άλλες μοτοσυκλέτες».

 

Τέλος, ο Γάλλος αναβάτης είπε και για το πως έφερε «φρέσκια» πληροφόρηση στην ομάδα της ΚΤΜ και στον Pol Espargaro.

 

«Σκεφτόμουν την επιτάχυνση της μοτοσυκλέτας και γενικότερα την αίσθησή της και του έλεγα: νοιώθεις κάτι παράξενο εδώ;»

 

«Τότε μου απαντούσε ότι δεν το καταλαβαίνει γιατί σχεδόν το έχει συνηθίσει. Έτσι ήταν σαν να του άνοιγα το μυαλό και ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Φρέσκια πληροφόρηση».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Jorge κι εγώ;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Vale μιλά για τον κινητήρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα