• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: ΚΑΤ
3η συνεχόμενη pole ο Martin!
Νέα 03/06/2017 - 15:11

Το τελευταίο ενάμιση λεπτό έκρινε τη θέση που θα πάρουν οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας στον αυριανό σχηματισμό εκκίνησης.

 

Τότε κρίθηκαν τα πάντα και όλοι είχαν έναν τελευταίο γύρο για να πάρουν το καλύτερο δυνατό από τα καινούργια τους λάστιχα.

 

Κερδισμένος ήταν ο Jorge Martin που καταφέρνει για τρίτο συνεχόμενο αγώνα να πάρει την pole position, μετά τα GP σε Jerez και Le Mans.

 

Ήταν η τέταρτη pole position της καριέρας του ενώ όλες τις έχει πάρει φέτος!

 

Ο Martin θα έχει να αντιπαλέψει και την παράδοση, αν θέλει να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του αύριο, καθώς κανείς δεν έχει κερδίσει στην Moto3 από την pole εδώ και τέσσερα χρόνια.

 

Οι Honda κυριάρχησαν στις πρώτες τέσσερεις θέσεις, με τον John McPhee να είναι δεύτερος και με διαφορά 0,148δ από τον πρώτο.

 

Στην πρώτη σειρά κι ένας ακόμα Ισπανός, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Joan Mir που πλησίασε στα 46χιλ το χρόνο του McPhee.

 

Ο Di Giannantonio κρατούσε προσωρινά την pole position αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να μείνει ούτε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Από αυτή δεν έχει ξεκινήσει ποτέ στη σύντομη καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ σήμερα ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες (4ος).

 

Ο Bulega - όπως και ο Mir - ήταν οι δυο οδηγοί που έπεσαν σήμερα με highside και οι δυο στάθηκαν τυχεροί καθώς οι πίσω οδηγοί τους απέφυγαν.

 

Η μοτοσυκλέτα του Bulega χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί και ο Ιταλός είχε ελάχιστο χρόνο στο τέλος.

 

Πριν την πτώση του ήταν τρίτος ενώ στο τέλος δεν έχασε παρά μόνο δυο θέσεις και υποχώρησε στην πέμπτη θέση.

 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει και ο Juanfran Guevara που κράτησε πίσω του για 42χιλ τον Romano Fenati.

 

Ο Ιταλός θα ξεκινήσει από τη χειρότερή του θέση φέτος.

 

Βελτιωμένος πολύ τόσο στον ένα γύρο, όσο και στους αγώνες, ο Marcos Ramirez έκανε και σήμερα εξαιρετική εμφάνιση και θα ξεκινήσει 8ος αύριο.

 

Στη δεκάδα ήταν ο Bo Bendsneyder αλλά και ο Tatsuki Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Mugello MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα