• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ3
Καταπληκτικός Rossi!
Νέα 03/06/2017 - 13:17

Εντυπωσίασε σήμερα το πρωί ο Valentino Rossi τους φιλάθλους του, καθώς ο Ιταλός άσος σφίγγοντας τα δόντια του κατάφερε κι έκανε έναν τρομερό χρόνο!

 

Ο Vale - στον προτελευταίο του γύρο - σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:46,543 που είναι μόλις 54χιλ πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας.

 

Ένας χρόνος - το 1:46,489δ - που έχει από το 2015 ο καλός του φίλος, ο Andrea Iannone.

 

Παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του κάνοντας προπόνηση με motocross, ο Ιταλός δείχνει τις διαθέσεις του για την αυριανή ημέρα.

 

Το μόνο ζητούμενο είναι η αντοχή του πάνω στη μοτοσυκλέτα για τους 23 γύρους που θα διαρκέσει ο αγώνας.

 

Πάντως ένα πρώτο βήμα για να πάρει σε λίγο την pole position έγινε από τον Ιταλό άσο της Movistar Yamaha.

 

Μέχρι ν’ ανέβει ο Valentino τα τελευταία λεπτά, ήταν οι Ισπανοί αυτοί που κυριαρχούσαν στην πεντάδα με τον Marc Marquez μπροστά.

 

Ο Ισπανός τελικά έμεινε δεύτερος και με αρκετά σημαντική διαφορά από τον Rossi, της τάξης των 0,322δ.

 

Πίσω από την Yamaha και την Honda συναντούμε και την Ducati του Jorge Lorenzo σε μια πίστα που έχει δυνατή παράδοση.

 

Ο Ισπανός έμεινε μόλις 46χιλ πίσω από τον Marquez, ενώ τόση περίπου (48χιλ) ήταν και η διαφορά του Alvaro Bautista από τον Lorenzo, στις θέσεις 3 και 4.

 

Ο Bautista που θέλει να βελτιώσει τα πλασαρίσματά του στις κατατακτήριες και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο στο Mugello.

 

Ακόμα ένας Ισπανός στην 5η θέση, ο Maverick Vinales που ήταν και ο τελευταίος με χρόνο στο 1:46 από τους 24 αναβάτες.

 

Μεγάλη έκπληξη και εξαιρετική παρουσία έκανε ο Tito Rabat, τον οποίο βοήθησε το γεγονός ότι ακολούθησε τον Marc Marquez.

 

Πάντως για τον Ισπανό ήταν το καλύτερό του Σάββατο - και με διαφορά - στη μεγάλη κατηγορία, πριν τις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Οι οδηγοί στο Mugello είναι 24 επειδή κάνει έκτακτη συμμετοχή ο Michele Pirro, ο οποίος μαζί με τον Dovizioso εξασφάλισαν ότι θα έχουμε τρεις GP17 στις ΚΑΤ2.

 

Ο Dani Pedrosa, ένας από τους οδηγούς που ξεχώρισαν με το ρυθμό τους χτες, ήταν ένατος, ενώ δυνατός στον ένα γύρο (που χωλαίνει λίγο η Aprilia) ήταν και ο Aleix Espargaro.

 

Ο Ισπανός κατάφερε να πάρει την τελευταία θέση της δεκάδας και θα περιμένει να δει ποιοί δυο θα περάσουν από τις ΚΑΤ1 λίγο αργότερα.

 

Εκεί θα δώσουν μάχες ο Cal Crutchlow, πρώτος χτες, ο οποίος είχε μια πτώση           νωρίς και δεν βελτίωσε το χρόνο του, όπως και ο Johann Zarco.

 

Ο Γάλλος δεν έπεσε αλλά δεν κατάφερε να περάσει απευθείας, όμως είναι πολύ δυνατός σε ρυθμό και ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο δεν είναι μακρινό όνειρο.

 

Δυο πτώσεις στις ΕΔ3 είχε ο Danilo Petrucci, μια αρκετά νωρίς στην 11 και μια πιο μετά στην 1, την San Donato.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: ΕΔ1-2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα