• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Ετοιμάζεται να δώσει μάχη στο Misano.
Πανέτοιμος ο Ισπανός για τη μάχη με τον Rossi.
Νέα 03/09/2009 - 09:45

Με τις ελπίδες του για διεκδίκηση του τίτλου να αυξάνονται κατακόρυφα μετά τον τελευταίο αγώνα, στην Indianapolis, ο Jorge Lorenzo ετοιμάζεται για μάχη με τον Valentino Rossi, στην πατρίδα του δεύτερου, στον αγώνα του Misano, αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Ο Rossi σημείωσε μια αναπάντεχη πτώση στην Indianapolis, ένα γύρο μετά την απώλεια της πρωτοπορίας από τον Lorenzo, ο οποίος με τη σειρά του, είχε πέσει στους δύο προηγούμενους αγώνες. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός, και όπως έχουν δηλώσει και οι πρωταγωνιστές, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

 

Πέρσι ο Lorenzo τερμάτισε δεύτερος στο Misano, πίσω από το νικητή του αγώνα, Valentino Rossi, του οποίου το σπίτι βρίσκεται μόλις 15km μακριά από την πίστα. "Το Misano είναι μια πίστα όπου ήμουν ιδιαίτερα γρήγορος στο παρελθόν, οπότε ελπίζω να πάω εκεί σε καλή κατάσταση, Το 2007 νίκησα εκεί και πέρσι ήμουν κοντά στον Valentino, τερματίζοντας δεύτερος" δήλωσε ο Ισπανός.

Lorenzo 2
Lorenzo 2

 

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μείωσα τη διαφορά για το Πρωτάθλημα σε 25 βαθμούς, αλλά γνωρίζω ότι ο τίτλος ακόμα είναι πολύ μακριά. Πρώτος μου στόχος είναι να ευχαριστηθώ την οδήγηση και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Ελπίζω να είμαι όσο καλός ήμουν πέρσι στο Misano, ή και ακόμα καλύτερος γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να νικήσει κανείς μέσα στο σπίτι του Valentino. Πιστεύω πως θα δωθεί μεγάλη μάχη”, δήλωσε ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

 

"Το Πρωτάθλημα παραμένει ένας ιδιαίτερα δύσκολος στόχος αλλά θα προσπαθήσουμε, όσο γίνεται να μειώνουμε τη διαφορά και να παραμείνουμε σε επαφή με την κορυφή", δήλωσε ο manager του Lorenzο, Daniele Romagnoli."“Ο ενθουσιασμός τώρα έχει ανέβει κατακόρυφα, και όλοι πιστεύω ότι περιμένουν την επόμενη μάχη!"

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Ετοιμάζει αντεπίθεση!

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Προσπαθεί να κρατήσει τα θετικά από την Indianapolis.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα