• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Ετοιμάζει αντεπίθεση!
Ο Ιταλός συγκεντρώνει τις δυνάμεις του εν όψει Misano.
Νέα 03/09/2009 - 10:47

Έχοντας σημειώσει την 4η του πτώση φέτος, (όσες όλο το 2008), το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Indianapolis, ο Valentino Rossi αναμένεται να αντεπιτεθεί με όλες του τις δυνάμεις στο Grand Prix του Misano, την ερχόμενη Κυριακή.

 

Ο Ιταλός έχασε στην Αμερική ένα σημαντικό πλεονέκτημα 50 βαθμών στην κούρσα του Πρωταθλήματος. Η διαφορά μετά την Indianapolis ελαττώθηκε κατά το ήμισυ και ο Jorge Lorenzo, με 25 βαθμούς διαφορά από τον Γιατρό, έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του τίτλου.

 

Επίσης, ο Rossi έχασε φέτος και το αήτητο που κατείχε για 7 χρόνια στην πίστα του Mugello, αφού ηττήθηκε τόσο από τον team mate του, όσο και από τον τελικό νικητή του αγώνα, Casey Stoner. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι ο Ιταλός νιώθει την κυριαρχεί του να απειλείται σοβαρά και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσει με μια νίκη στι Misano.

 

"Χαίρομαι ιδιαίτερα που δε μεσολαβεί μεγάλο διάλειμμα μέχρι τον επόμενο αγώνα διότι θέλω να ξεχάσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα το λάθος που έκανα στην Indianapolis", παραδέχτηκε ο Rossi. "Πέρσι στο Misano ήταν υπέροχα. Νίκησα μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς μου και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Μετά από την απώλεια της νίκης φέτος στο Mugello είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κάνω ένα καλό αποτέλεσμα στο Misano" τόνισε ο Ιταλός.

 

"Ως συνήθως, το Fan Club μου θα κάνει ένα μεγάλο πάρτυ εκεί και ελπίζω να σταθώ αντάξιος της θερμής υποστήριξης των οπαδών μου. Όπως διαπιστώσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα τα πάντα μπορούν να συμβούν λαι το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο maximum και να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς!"

 

Ο manager της ομάδας Davide Brivio δήλωσε ότι είναι σημαντικό ο Rossi να αντεπιτεθεί και να σταματήσει το momentum του Lorenzo." Οι 25 βαθμοί δεν είναι μεγάλη διαφορά με τόσο δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να αντεπιτεθούμε αυτό το σαββατοκύριακο, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή επίδοση."

Επόμενο άρθρο »

ΗΑΥDEN: Ανανεώνει με Ducati.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Ετοιμάζεται να δώσει μάχη στο Misano.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα