• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Προσπαθεί να κρατήσει τα θετικά από την Indianapolis.
Αισιόδοξος ο Ισπανός εν όψει Misano.
Νέα 03/09/2009 - 08:52

Ο Dani Pedrosa πηγαίνει στον αγώνα του Misano έχοντας καλή ψυχολογία για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά την ατυχία του στην Indianapolis, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ισπανός κυριάρχησε όλο το σαββατοκύριακο σε ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές, ηγήθηκε του αγώνα, μόνο και μόνο για να σημειώσει πτώση στους πρώτους γύρους, και να τερματίσει τελικά δέκατος.

 

Πάντως, παρά την απογοήτευση για την απώλεια μιας ενδεχόμενης νίκης, ο Pedrosa δείχνει να έχει ξεχάσει την ατυχία της Indianapolis και να συγκεντρώνεται στον αγώνα του San Marino.

 

"Είναι σημαντικό να πραγματοπoιήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έτσι θα επανορθώσουμε για την απογοήτευση στην Indianapolis. Παρότι η απογοήτευση μετά την πτώση ήταν μεγάλη, δώσαμε το ρυθμό, όλο το σαββατοκύριακο και ήμασταν πραγματικά γρήγοροι. Αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον επόμενο αγώνα", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Στο Misano η ατμόσφαιρα είναι πάντα εκπληκτική επειδή υπάρχουν πολλοί ένθερμοι οπαδοί. Παρότι οι περισσότεροι από αυτούς υποστηρίζουν Ιταλούς αναβάτης, είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα, για οποιονδήποτε μπαίνει στην πίστα." 

 

"Για να είσαι γρήγορος εκεί πρέπει να οδηγείς πολύ επιθετικά. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σταθερότητα της μοτοσυκλέτας στα φρένα και η δύναμη στις εξόδους των στροφών. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και πως θα παλέψουμε για την νίκη και αυτό το σαββατοκύριακο" ολοκλήρωσε ο Dani.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Ετοιμάζεται να δώσει μάχη στο Misano.

« Προηγούμενο άρθρο

De Angelis: Job Interview

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα