• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: ΕΔ3
Ο Alex Marquez στην κορυφή!
Νέα 24/09/2016 - 13:22

Λίγο πριν ο αδερφός του έπαιρνε την 1η θέση στις ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας και ο Alex Marquez κατάφερε το ίδιο σήμερα το πρωί στην Aragon για την Moto2.

 

Μέσα στην πατρίδα του ο Ισπανός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κατάφερε να κάνει στο τέλος 1:53.340 που είναι και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας για τη μεσαία κατηγορία.

 

Πίσω του ο Johann Zarco που δεν έδειξε τόσο δυνατός όσο χτες, αλλά πάντως το σημαντικό είναι ότι είναι πολύ μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Alex Rins.

 

Ο Ισπανός πάνω που έγινε τελείως καλά από τον ώμο του, αρρώστησε τη χτεσινή ημέρα και η επιρροή της αρρώστιας φάνηκε και σήμερα, κρατώντας τον χαμηλά στην 20η θέση.

 

Δυνατά συνέχισε και σήμερα ο Lowes, ο οποίος δούλεψε με το μυαλό στον αγώνα κάνοντας προσομοίωση 17 γύρων στην πρώτη του έξοδο (ο αγώνας θα διαρκέσει 21 γύρους).

 

Ο Βρετανός είχε εφτά συνεχόμενους γύρους στο χαμηλό ’54 στους τελευταίους του γύρους και με το ελαστικό του να έχει τουλάχιστον δέκα γύρους πάνω!

 

Ο Folger ήταν τέταρτος, μπροστά από τον επίσης δυνατό Takaaki Nakagami ο οποίος ήταν σταθερός όλο το πρωί στο ’54 για να κάνει και τρεις τελευταίους γύρους στο ’53.

 

Πιο πίσω ο Franco Morbidelli που τιμωρήθηκε για το ότι χτες οδήγησε σε πτώση - και τραυματισμό (έσπασε την κλείδα) - τον Miguel Oliveira. Ο Morbidelli θα ξεκινήσει -1 θέση στο αυριανό grid.

 

Καλός ήταν ο Schrotter που πήρε την 7η θέση μπροστά από τον Julian Simon που ήταν αυτός η καλύτερη Speed Up. Οι Luthi και Baldassarri έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: Pole για Bastianini!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA