• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ3
Πολλές πτώσεις, 1ος ο Marquez
Νέα 24/09/2016 - 13:10

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά και πολύ γρήγορα, στο γύρο που ζέσταινε τα ελαστικά του, ο Valentino Rossi είχε μια πτώση, χωρίς συνέπειες.

 

Αυτό δεν μπορούσε να πει όμως ο Alex Lowes που ελάχιστα μετά έχασε τον έλεγχο της Μ1 του και υποβασταζόμενος και κουτσαίνοντας οδηγήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας.

 

Στη συνέχεια, στην 2 που και χτες είχαμε πολλές πτώσεις, έγινε ένα τρομακτικό περιστατικό, με τον Pol Espargaro να πέφτει και η μοτοσυκλέτα του να μπαίνει στην πορεία του Petrucci!

 

Ο Ιταλός ήθελε να επιστρέψει στα pits και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποφύγει την μοτοσυκλέτα του Pol, έπεσε πάνω της με θεαματικό τρόπο κι ευτυχώς ο Ιταλός δεν έπαθε τίποτα. Η μοτοσυκλέτα του καταστράφηκε!

 

Το δράμα συνεχίστηκε αργότερα, όταν στην 14 ο Nicky Hayden έχασε πρώτος τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε. Από πίσω του ήταν ο Marquez που έπεσε κι αυτός (πρέπει να υπήρχαν λάδια).

 

Ο Marc - που οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν με υπεξάρθρημα ώμου, βγήκε και μπήκε ο δεξιός ώμος του - παρέσυρε τον Pol Espargaro που έπεφτε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ο Marquez πάντως από νωρίς είχε κάνει το 1:47.810 και μιας και κανείς άλλος δεν κατάφερε να σπάσει το ’48, έμεινε αυτός στην πρώτη θέση, μπροστά από τον Cal Crutchlow που συνεχίζει δυνατά στο GP της Aragon.

 

Χάρη στον τελευταίο του γύρο ο Maverick Vinales ανέβηκε στην τρίτη θέση καθώς στρέφει την προσοχή του στις κατατακτήριες, έχοντας δουλέψει την πρώτη ημέρα για τον αγώνα.

 

Δυνατή ήταν η παρουσία της Suzuki σήμερα το πρωί, με χαμηλές θερμοκρασίες και ο Aleix Espargaro κατάφερε να πάρει την 5η θέση. Ανάμεσά τους ήταν ο Jorge Lorenzo.

 

Πολύ μεγάλη πρόοδος για τον Scott Redding, ο οποίος μπήκε άνετα στην 10αδα χάρη στο 1:48.627 που έκανε στο τέλος κι ενώ σε όλους σχεδόν τους άλλους γύρους του ήταν στο ’50.

 

 Ο Βρετανός, που είχε πάρα πολλά προβλήματα πρόσφυσης με το πίσω ελαστικό του, ήταν σήμερα η καλύτερη Ducati - στην έκτη θέση -  με τον Andrea Dovizioso να ολοκληρώνει πίσω του (7ος).

 

Ούτε ο Dani Pedrosa, αλλά ούτε και ο Valentino Rossi δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους από χτες, αλλά έμειναν μέσα στους δέκα πρώτους. Το ίδιο κατάφερε, χάρη στο χτεσινό του χρόνο, ο Pol Espargaro που είχε ένα εφιαλτικό πρωινό σήμερα στην Αραγονία.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA