• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ο πόνος παραμένει
Αλλά θα είμαι στην Aragon!
Νέα 19/09/2016 - 14:27

Στο Misano ο Andrea Iannone είχε την ευκαιρία να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα στους Ducatisti, στον τελευταίο του αγώνα εντός έδρας προτού μετακινηθεί τη νέα σεζόν στην Suzuki.

 

Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Ιταλού άσου, ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή. Προσπάθησε να μπει το Σάββατο στην πίστα, αλλά οι γιατροί τελικά δεν του το επέτρεψαν.

 

Ο επόμενος Γύρος του Πρωταθλήματος θα γίνει στην Aragon, με τον Andrea Iannone να σκέφτεται - παρά τους πόνους - το Ισπανικό Grand Prix και τη συμμετοχή του σ’ αυτό.

 

«Ο πόνος παραμένει. Όταν στέκομαι ή περπατάω είναι λιγότερος, αλλά γίνεται πιο έντονος όταν πάω να κάνω κάτι Έκανα κι άλλες εξετάσεις και οι γιατροί μου είπαν ότι απλά χρειάζομαι χρόνο, τίποτα άλλο».

 

«Δεν μπορώ να προπονηθώ... μόνο λίγο στατικό ποδήλατο και αυτό για λίγο. Πάντως το κάταγμα δεν ανησυχεί τους γιατρούς, μιας και σε «...20-25 ημέρες το κόκκαλο θα γιατρευτεί».

 

«Θα πάω στην Aragon», λέει με βεβαιότητα. «Εκεί θ’ ανέβω στην Ducati και τότε θα ξέρω την πραγματική μου κατάσταση. Θέλω ν’ αγωνιστώ, αλλά μέχρι ν’ ανέβω στη μοτοσυκλέτα δεν μπορώ να πω τίποτα».

 

«Χρειάζεται υπομονή», προσθέτει ο Iannone, η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Η πιο σημαντική της καριέρας μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Επιστρέφει ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα