• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Επιστρέφει ο Hayden!
Ο Αμερικανός θα είναι στην Aragon
Νέα 19/09/2016 - 12:13

Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο Nicky Hayden θα πάρει τη θέση του τραυματία Jack Miller αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Aragon για τον 14ο Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Έτσι ο Hayden θα κάνει την 217η εκκίνησή του την Κυριακή στο MotoGP σε μια πίστα που στον πρώτο αγώνα MotoGP που έγινε εκεί το 2010, ο Αμερικανός ήταν στο βάθρο (3ος).

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ στον Jack ταχεία ανάρρωση. Είναι φίλος μου και τον πιστεύω πολύ ως αναβάτη κι ελπίζω να γίνει καλά για να δείξει σε όλους τις δυνατότητες που όλοι ξέρουμε ότι έχει».

 

«Είναι μια ασυνήθιστη εμπειρία για μένα, καθώς ποτέ μου δεν έχω αντικαταστήσει κάποιον άλλον αναβάτη. Όμως έχω καλές σχέσεις με την Honda και όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία με υποστήριξαν».

 

«Θα είναι μια ευκαιρία να το διασκεδάσω! Θα παρακολουθούσα ούτως ή άλλως τον αγώνα από την τηλεόραση κι έτσι θα είναι ωραίο να εμφανιστώ και να περάσω καλά».

 

«Ξέρω βέβαια ότι το MotoGP δεν είναι μέρος για να διασκεδάσει κανείς, μιας και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Δεν έχω οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα κι έχουμε διαφορετικά ηλεκτρονικά/ελαστικά, αλλά έχω εμπειρία κι αυτή η ευκαιρία είναι καταπληκτική για μένα».

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Bartholemy της Marc VDS, η απόφαση να μείνει εκτός του Γύρου στην Aragon ο Jack Miller, ήταν η καλύτερη ώστε να είναι έτοιμος ο Αυστραλός για τον αγώνα στην Ιαπωνία.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ο πόνος παραμένει

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Κρατά τα θετικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα