• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα arm-pump και ο Dovi!
Θα μπορούσα την 2η θέση, αλλά ήμουν εξαντλημένος
Νέα 06/09/2016 - 13:10

Με τον Andrea Iannone εκτός μάχης, μετά την πτώση του, το βάρος για ένα καλό αποτέλεσμα στην εργοστασιακή Ducati έπεφτε στον Andrea Dovizioso.

 

Αν και ο Ιταλός κατάφερε τελικά να τερματίσει και να πάρει την έκτη θέση στον αγώνα, δεν έλειψαν τα προβλήματα που έκαναν δύσκολο το έργο του.

 

«Είμαι απογοητευμένος, διότι δεν είχα ενέργεια και αυτό επειδή με πονούσε κι εμένα το χέρι μου», αποκάλυψε ο Dovi, με τον Iannone να έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα την Κυριακή.

 

«Η εκκίνηση από την τέταρτη σειρά ήταν δύσκολη, ενώ και στη δεύτερη εκκίνηση δεν ήμουν τόσο καλός όσο στην πρώτη».

 

«Ανάμεσα σ’ άλλα, έχασα χρόνο για να περάσω και τον Lorenzo. Έχουμε ταχύτητα, αλλά η μοτοσυκλέτα θέλει πολλή δύναμη και μέχρι τα μισά του αγώνα δεν μπορούσα να κάνω ό,τι ήθελα».


«Η φύση του προβλήματος είναι τεχνική. Όταν έφτασα το μπροστά γκρουπ, θα μπορούσα να παίξω για τη δεύτερη θέση, αλλά ήμουν εξαντλημένος».

 

«Όπως και να ‘χει, το γεγονός ότι είμαστε κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων δείχνει την πρόοδο που έχουμε κάνει».

 

Στα ελαστικά φάνηκε ότι η Ducati ήταν η μοτοσυκλέτα που έκανε την καλύτερη διαχείριση, με τους αναβάτες της να επιλέγουν τα μαλακά ελαστικά μπροστά/πίσω.

 

«Πήγαμε με τα μαλακά διότι ήταν εγγυημένο ότι θα μας έδιναν περισσότερη ταχύτητα απ’ ότι τα σκληρά», ήταν η απάντηση του Dovi.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Αντίπαλος του Marquez, μόνο ο εαυτός του

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Ήταν απίστευτος ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα