• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Ήταν απίστευτος ο Vinales!
Τόσο δυνατός από την αρχή... οδήγησε φανταστικά
Νέα 06/09/2016 - 11:05

Η ιστορική νίκη του Maverick Vinales ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα του Ισπανού άσου στην Suzuki, λίγους μήνες προτού φύγει από την ομάδα.

 

Στο Silverstone ο Vinales απλά δεν είχε αντίπαλο, πάνω σε μια τέλεια ρυθμισμένη μοτοσυκλέτα, με τον ίδιο να ευχαριστεί πολλές φορές την ομάδα του γι’ αυτό.

 

Όμως και οι άνθρωποι της Suzuki - και ειδικά ο Brivio, όπως φαίνεται στις δηλώσεις του παρακάτω - ήταν ενθουσιασμένοι με την εμφάνιση του αναβάτη τους, ο οποίος κυριάρχησε και στους 19 γύρους του αγώνα!

 

«Πριν τον αγώνα είχαμε μιλήσει και ξέραμε ότι έπρεπε να φυλάξει ελαστικό. Σκεφτόμουν συνεχώς: 4δ μπροστά, 8 γύροι απομένουν... μετά 4δ μπροστά, 4 γύροι απομένουν, πρέπει να είναι αρκετό».

 

«Ο Maverick ήταν απίστευτος! Ήταν τόσο δυνατός από την αρχή, όλο το Σ/Κ εννοώ... πήρε μια καθαρή νίκη. Όλοι οι αντίπαλοι ήταν εκεί. Ήταν στεγνό! Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας ήταν καλή, αλλά φυσικά ο Maverick οδήγησε φανταστικά. Δουλέψαμε σκληρά και αυτή είναι μεγάλη ανταμοιβή γι α όλους στην Ιαπωνία. Είμαστε ένα μικρό εργοστάσιο».

 

«Είναι ιστορική νίκη, μόλις στη δεύτερη χρονιά μας. Επιστρέψαμε στο Πρωτάθλημα με νέο project, ξεκινώντας από το μηδέν. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα όμως».

 

«Πήραμε ρίσκο στην αρχή. Πήραμε έναν rookie από την Moto2 μετά την πρώτη του χρονιά εκεί. Κάποιοι έλεγαν ότι ήταν πολύ νωρίς. Πήραμε πολλά ρίσκα σ’ αυτό το project».

 

«Ο αναβάτης ήταν rookie, όπως και ο αρχιμηχανικός. Η Suzuki ήταν στην πρώτη της χρονιά... Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

 

Τη νέα σεζόν, στη θέση του Vinales θα βρίσκεται ένας ακόμα rookie στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και σπουδαίο ταλέντο, ο Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα arm-pump και ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Baz: Τώρα θα ξεκουραστώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA