• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αδιαφορώ για το Πρωτάθλημα!
Θέλω να βρω τον καλό μου ρυθμό
Νέα 05/09/2016 - 13:59

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, επισήμανε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Silverstone, ότι δεν τον νοιάζει πια που εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες του για Τίτλο!

 

Αυτό που ενδιαφέρει τον Ισπανό άσο της Yamaha, είναι να μπορέσει να βρει και πάλι το χαμένο του ρυθμό και να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

 

Ο Lorenzo δεν τα κατάφερε ούτε στο στεγνό Silverstone και στον αγώνα της Κυριακής τερμάτισε μόλις στην 8η θέση, με τον Vale στο βάθρο (3ος) και τον Marquez στην τέταρτη θέση.

 

Έτσι, με έξι αγώνες να απομένουν, ο Jorge Lorenzo βρίσκεται 64 βαθμούς πίσω από τον συμπατριώτη του και 14β πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Όταν τον ρώτησαν μάλιστα για τις ελπίδες του για τον Τίτλο, ο Ισπανός μίλησε - όπως συνηθίζει - με ευθύτητα: «Δεν με ενδιαφέρει για το Πρωτάθλημα».

 

«Δεν είμαστε άλλωστε ανταγωνιστικοί και χάνουμε πολλούς βαθμούς. Πάντα κάπως, πάντα με κάποιον τρόπο, όλο και κάτι συμβαίνει και χάνουμε βαθμούς».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει στο Misano. Στο στεγνό, αν είμαστε καλά, έχουμε την ταχύτητα να είμαστε μέσα στους πιο γρήγορους».

 

«Μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη. Πάντως αν βρέξει, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, όπως κάναμε εδώ το Σάββατο».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ο Marc με χτύπησε με 320χλμ/ώρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Με είδε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA