• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Με είδε!
Ajo: Σκληρή ποινή, το προκάλεσαν κι οι δυο
Νέα 05/09/2016 - 13:42

Ο Sam Lowes ήταν πυρ και μανία με τον Johann Zarco μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γάλλο να παρασέρνει σε πτώση τον Βρετανό, μετά από την επαφή που είχαν οι δυο τους στην 16.

 

Από την πλευρά του ο Zarco έχει διαφορετική γνώμη για το συμβάν στον αγώνα της Moto2 στο Silverstone, ενώ δίπλα του στάθηκε και ο Aki Ajo, ο Team Manager της ομάδας του.

 

«Ήξερα ότι ο Sam ήταν πίσω μου και με πέρασε στην 14, αλλά επειδή δεν είχαμε πολύ για το τέλος ήθελα να τον περάσω αμέσως, ώστε να έχω επαφή με τον Luthi».

 

«Όταν μπήκα, ο Sam με είδε. Προσπάθησε να αντισταθεί. Ακουμπήσαμε μια φορά και τότε η μανέτα του φρένου χτυπήθηκε και ήταν δύσκολο να φρενάρω... έτσι ακουμπήσαμε πάλι κι έπεσε».

 

«Λυπάμαι γι’ αυτόν. Μετά πήγα για να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς γινόταν. Πραγματικά δεν περίμενα την ποινή, αλλά έτσι είναι η ζωή».

 

Ο Γάλλος δέχτηκε ποινή 30δ κι έπεσε στην 22η θέση, με αποτέλεσμα να μην πάρει βαθμούς. Παράλληλα είδε τον τραυματία Rins - που δυσκολευόταν όλο το Σ/Κ - να μειώνει τη μεταξύ τους διαφορά στο -10β.

 

Στο πλευρό του αναβάτη του στάθηκε, με δηλώσεις του, ο Aki Ajo: «Ήταν αγωνιστικό συμβάν... αυτά συμβαίνουν στους αγώνες και δυστυχώς έπεσε ο Sam κι ο Johann έχασε μερικές θέσεις».

 

«Αυτά όμως συμβαίνουν στους αγώνες και πρέπει να πάρεις ρίσκα, ειδικά όταν είσαι στο τέλος και με τρεις να διεκδικούν τη νίκη».

 

«Η ποινή στον Johann ήταν σκληρή, με δεδομένο ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν το οποίο, κατ’ εμέ, προκλήθηκε και από τους δυο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αδιαφορώ για το Πρωτάθλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Πάλι θα με ξεγράφουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA