• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Θέλω περισσότερα!
Στην κορυφή και στους επόμενους αγώνες
Νέα 04/09/2016 - 22:48

Μετά την ιστορική σημερινή νίκη του, την πρώτη στη μεγάλη κατηγορία και την πρώτη της Suzuki μετά το 2007, η όρεξη του Maverick Vinales άνοιξε!
 

Πάντως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, ότι δεν φανταζόταν ότι φέτος θα κατάφερνε να πάρει την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Σίγουρα είναι η καλύτερη στιγμή και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα φέτος. Θεωρούσα ότι του χρόνου θα προσπαθούσα να το κάνω. Κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος, διότι πριν φύγω από την Suzuki είναι το καλύτερο που μπορώ να τους δώσω».

 

«Κάναμε πολλούς γύρους με το σκληρό πίσω ελαστικό και πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα διότι η μοτοσυκλέτα δούλευε τέλεια. Ένοιωθα πάρα πολύ καλά, ήδη από την 1η έναρξη του αγώνα».

 

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης, τον ρώτησε αν μετά από αυτή του τη νίκη μετανοιώνει για την απόφασή του να πάει του χρόνου στην Yamaha.

 

«Δεν άλλαξα γνώμη κι όταν παίρνω μια απόφαση την υποστηρίζω 100%. Δουλέψαμε πολύ την Παρασκευή για να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που θα κρατάει ελαστικό κι επίσης στο Brno κάναμε ένα καλό βήμα σ’ αυτή την κατεύθυνση».

 

«Σήμερα ένοιωθα πολύ καλά κι είχα εμπιστοσύνη στο μπροστινό. Ακολουθήσαμε καλή στρατηγική και με τα ηλεκτρονικά κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ακόμα κι όταν το έδαφος θα είναι ζεστό».

 

Ο αγώνας σήμερα διεξήχθη σε 19 γύρους μετά την πτώση των Pol Espargaro και Loris Baz στην αρχή. Ακόμα και με τις δυο εκκινήσεις όμως, ο Vinales δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του.

 

«Για εμάς ήταν δύσκολο διότι πολλοί έβαλαν καινούργια ελαστικά ενώ εμείς κρατήσαμε τα ίδια. Σήμερα οδηγήσαμε τέλεια και το κλειδί ήταν χτες, όταν η ομάδα μου έδωσε μια μοτοσυκλέτα για να μπω στην 1η σειρά και τους ευχαριστώ».

 

«Το αξίζουν όλοι στην ομάδα, διότι δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά συνέχεια κι επίσης όσοι είναι στην Ιαπωνία. Θέλω περισσότερα και θέλω να είμαι στην κορυφή και στους επόμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καθαρή η μάχη με τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Βασιλιάς στο Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA