• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρωταθλητής της Παρασκευής (σχεδόν)
Ο Vinales δουλεύει για το τέλος του αγώνα
Νέα 02/09/2016 - 21:11

Στη διαχείριση των ελαστικών του και στα ηλεκτρονικά έριξε το βάρος ο Maverick Vinales, σήμερα, πρώτη ημέρα του 12ου Γύρου της σεζόν στο Silverstone.

 

Ο Ισπανός άσος έκανε τον καλύτερο χρόνο το πρωί και λίγο έλειψε να το επαναλάβει και το απόγευμα, αλλά ο Iannone τον νίκησε για τρία δέκατα!

 

«Είμαστε σχεδόν πάντα οι Πρωταθλητές της Παρασκευής, πάντα πρώτοι ή δεύτεροι, αλλά ειλικρινά έχουμε βελτιωθεί αρκετά».

 

«Σήμερα δουλέψαμε για τον αγώνα και στις ΕΔ2 έκανα σχεδόν όλη την περίοδο με φθαρμένα ελαστικά. Θέλουμε να κατανοήσουμε τα ηλεκτρονικά».

 

«Θέλουμε να δούμε πως είναι όταν φθείρεται το ελαστικό και δουλεύουμε για το τελευταίο κομμάτι του αγώνα, διότι εκεί χάναμε στην Αυστρία».

 

«Στο Brno ένοιωθα καλά και ήμουν γρήγορος στις ΕΔ4 με τα φθαρμένα ελαστικά κι έτσι μάλλον είναι περισσότερο στη μοτοσυκλέτα και το πως τη νοιώθω και όταν έχω εμπιστοσύνη μπορώ να πιέσω. Θα δούμε».

 

«Νοιώθω καλά εδώ, όπως και στο Montmelo που έχει πολλά σαμαράκια και δεν έχω πολλά προβλήματα».

 

Ο Vinales έβαλε στο τέλος ένα καινούργιο ελαστικό για να γράψει το γρήγορο χρόνο του και να εξασφαλίσει τη θέση του στη δεκάδα, μιας και αύριο το πρωί είναι πιθανό να βρέχει.

 

«Στο τέλος, ο γύρος που κάναμε ήταν για να περάσουμε στις ΚΑΤ2. Ήταν καλό για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε και πιστεύω ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

 

«Το ξέρω γιατί ήδη είμαι τρία δέκατα κάτω από τον περσινό χρόνο που έκανα στις κατατακτήριες. Μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα στο τρίτο και τέταρτο κομμάτι της πίστας».

 

«Τα ελαστικά μ’ αρέσουν και τα δυο πολύ. Το πρωί έκανα τον καλό χρόνο με το σκληρό και το απόγευμα δοκίμασα το μαλακό. Και με τα δυο νοιώθω καλά».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Είναι ακόμα Παρασκευή!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Συνεχίζει με το νέο πλαίσιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA