• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Συνεχίζει με το νέο πλαίσιο
Εντυπωσιασμένος με τους Iannone-Vinales
Νέα 02/09/2016 - 20:48

O Valentino Rossi έκανε συνεχείς δοκιμές σήμερα στο νέο πλαίσιο της μοτοσυκλέτας του, αυτό που είχε στη διάθεσή του στο πρόσφατο τεστ του Brno.

 

Παράλληλα, ο Ιταλός άσος - έκτος σήμερα στη λίστα με τους χρόνους - είχε και το καινούργιο ψαλίδι, αλλά δεν βλέπει κάποια ιδιαίτερη διαφορά μ’ αυτό.

 

«Μου άρεσε το νέο πλαίσιο, αυτό που είχα στο Brno κι έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε μ’ αυτό», σχολίασε ο Valentino Rossi.

 

«Όπως και στο Brno, έχω μ’ αυτό καλή αίσθηση όταν φρενάρω και στην είσοδο της στροφής, ενώ βοηθάει και στα σαμαράκια στα φρένα».

 

«Δεν είναι κάτι πολύ μεγάλο, μόνο μια μικρή βελτίωση. Αυτό που καταφέραμε να βελτιώσουμε ήταν το μπροστά μέρος της μοτοσυκλέτας».

 

«Με το ψαλίδι έχω περισσότερες αμφιβολίες. Δεν είδα και κάποια σπουδαία βελτίωση. Στο παρελθόν έβλεπα διαφορά. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε μ’ αυτό».

 

Στις ΕΔ1 ήταν ο Maverick Vinales αυτός που πήρε την πρώτη θέση και θα το επαναλάμβανε στις ΕΔ2, αν δεν έκανε στο τέλος τον καλό του χρόνο ο Iannone.

 

Ο Rossi ήταν εντυπωσιασμένος με τους δυο, ενώ επισήμανε ότι είναι ο αναβάτης - όχι απαραίτητα η μοτοσυκλέτα μόνο - που κάνει ακόμα τη διαφορά.

 

«Οι Iannone και Vinales, ειδικά το απόγευμα, ήταν εντυπωσιακοί, διότι ακόμα και με το σκληρό ελαστικό έκαναν καλούς χρόνους, καλύτερους από εμένα».

 

«Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αν τους δει κανείς σε σύγκριση με τους Espargaro και Dovizioso. Αυτό σημαίνει ότι οδηγούν πολύ καλά».

 

«Φαίνεται ότι εγώ κι ο Lorenzo έχουμε πρόβλημα. Δεν είμαστε τόσο μακριά, αλλά υπάρχουν σημεία που ο Jorge συνήθως είναι γρήγορος αλλά τώρα δυσκολεύεται».

 

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ισορροπία και ας ελπίσουμε ότι θα γεφυρώσουμε το χάσμα με τους πρώτους».

Επόμενο άρθρο »

Πρωταθλητής της Παρασκευής (σχεδόν)

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA