• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ2
Ο Iannone λέει όχι στον Vinales!
Νέα 02/09/2016 - 18:23

Ο Andrea Iannone στέρησε από τον Maverick Vinales να κάνει το δυο στα δυο σήμερα, στις ΕΔ2 έχοντας νωρίτερα πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1.

 

Τρία λεπτά πριν το τέλος ήταν άλλος όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση και συγκεκριμένα ο Cal Crutchlow, ο οποίος σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση!

 

Όμως ο Vinales αντέδρασε και πέρασε μπροστά, για να έρθει ο Iannone - ο οποίος είχε μηχανικό πρόβλημα το πρωί - να κάνει το 2:01.421 και ν’ αφήσει τρία δέκατα πίσω τον Ισπανό.

 

Ο Crutchlow έπεσε στην τρίτη θέση αλλά ήταν η καλύτερη Honda και μπροστά από τους τρεις καλύτερους οδηγούς του κόσμου και στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν η καλύτερη Yamaha και δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi, με τον Ισπανό να παίρνει την 4η θέση και τον Ιταλό την 6η.

 

Ανάμεσά τους ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Marc Marquez. Ο Dovi είχε διαφορά 0.846δ από τον ομόσταυλό του, μπαίνοντας στη δεκάδα.

 

Μαζί του είναι ο Aleix Espargaro, ο Dani Pedrosa - που σ’ ένα σημείο θύμισε λίγο τον καλό του εαυτό και είχε ανέβει στη 2η θέση - αλλά και ο Scott Redding.

 

Αν επαληθευθούν οι προβλέψεις και βρέχει αύριο το πρωί, από τις ΚΑΤ1 θα περάσουν οι Pol Espargaro, Barbera, Petrucci, Laverty, Baz, Hernandez.

 

Μαζί τους και ο Jack Miller που επέστρεψε στη δράση. Εξαιρετική είναι η παρουσία του Alex Lowes με την M1 του Smith!

 

Ο Βρετανός, στο ντεμπούτο του και προερχόμενος από τα SBK-Motul, κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα στις δυο εργοστασιακές Aprilia και να έχει διαφορά 1.3δ από τον Polyccio!

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA