• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: ΕΔ2
Μονομαχία Navarro και Binder!
Νέα 02/09/2016 - 16:20

Η βροχή που είχε πέσει νωρίτερα στην Moto2 είχε σταματήσει και οι οδηγοί της Moto3 βγήκαν στο στεγνό για τις ΕΔ2, τις τελευταίες της ημέρας.

 

Δυο ήταν οι αναβάτες που ξεχώρισαν, οι δυο που είχαν ξεχωρίσει και το πρωί, τουλάχιστον μέχρι να έρθει - τότε - ο Bagnaia και να τους περάσει.

 

Η πρώτη θέση παίχτηκε ανάμεσα σε Brad Binder και Jorge Navarro, με τον πρώτο να κάνει το 2:14.686δ και να ανεβαίνει μπροστά από τον Navarro, ενώ η καρώ σημαία είχε πέσει!

 

Όμως ο Navarro είχε ακόμα έναν γύρο και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας ένα δυνατό πέρασμα στο δεύτερο μισό της, αρπάζοντας το πρώτο μισό με 2:14.420!

 

Οι πιο πίσω είχαν μεγάλες διαφορές από τους κυρίαρχους δυο, με τον Di Giannantonio να κάνει τον καλύτερο χρόνο του στο τέλος και να ανεβαίνει στην τρίτη θέση.

 

Από τους πρώτους δέκα, όλοι έκαναν τους καλύτερους χρόνους τους στον τελευταίο γύρο. Ο Diggia είχε διαφορά 0.924δ από την κορυφή!

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διαφορές από τον τρίτο Diggia μέχρι τον δέκατο Jules Danilo, ήταν μόλις στα τέσσερα δέκατα!

 

Ο Jorge Martin κατάφερε να μείνει στην πεντάδα (4ος) και ήταν αυτός η καλύτερη Mahindra, καθώς ο Pecco Bagnaia έμεινε έκτος.

 

Ο Ιταλός της ομάδας του Aspar ξεκίνησε - όπως και το πρωί - να ανεβάζει ρυθμό περίπου ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος, όταν και ανέβηκε στην κορυφή.

 

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τις ΕΔ1. Το άλλο χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η θεαματική αλλαγή - προς το καλύτερο - των Honda!

 

Μέσα στην πρώτη δεκάδα οι εφτά μοτοσυκλέτες είναι του συγκεκριμένου κατασκευαστή (!), την ώρα που το πρωί είχε 4. Από την άλλη, η KTM είχε μόνο 1 μοτοσυκλέτα της.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA