• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απελπισμένος ο Rossi στην αρχή!
Δεν μπορούσε να ζεστάνει το σκληρό πίσω ελαστικό
Νέα 21/08/2016 - 21:38

Έχοντας φορέσει το σκληρό πίσω ελαστικό, ο Valentino Rossi υποχώρησε στην αρχή ως την 12η θέση, την ώρα που οι άλλοι με το μαλακό είχαν καλύτερη αίσθηση στους πρώτους γύρους.

 

Όμως αν και χαμηλά στην κατάταξη, ο Vale δεν «...ανησύχησα. Ήμουν απελπισμένος! Κι έλεγα ότι έκανα πάλι άλλο ένα λάθος», είπε γελώντας ο Ιταλός άσος.

 

«Όταν είδα ότι ήμουν 12ος και όλοι με πέρναγαν από εξωτερική, είπα από μέσα μου: ωωωω όχι!»

 

«Ήταν κρίμα γιατί από το πρωί είχα βρει ένα καλό στήσιμο, αλλά δεν είχα πρόσφυση από το πίσω ελαστικό. Μετά όμως άρχισα να ανακάμπτω!»

 

«Στο τέλος ήταν η σωστή επιλογή και αυτό επειδή οι άλλες Yamaha με το μαλακό πίσω, όπως ο Pol και ο Bradley ήταν σε άσχημη θέση μετά το πρώτο μισό».

 

«Το δεύτερο ήταν διασκεδαστικό, μιας και επανήλθα και τους προσπέρναγα όλους. Είμαι χαρούμενος για το βάθρο μιας και την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ήταν με τη νίκη στην Βαρκελώνη».

 

«Από τότε έκανα πολλά λάθη, είχα πολλές ατυχίες και είχε περάσει και πολύς καιρός και γι’ αυτό στενοχωριόμουν. Τώρα είμαι χαρούμενος».

 

Ο Rossi τερμάτισε μπροστά από τον Marquez, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά παρά μόνο για τέσσερεις βαθμούς. Όμως ο Vale πέρασε στη βαθμολογία τον Lorenzo και είναι αυτός 2ος.

 

«Με τον Marquez είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα (σ.σ. για το Πρωτάθλημα). Έχουμε κάνει πολλά λάθη και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Αλλά με τον Jorge είναι μια σημαντική μάχη αυτή για τη 2η θέση».

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένος ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Φως στο μυστήριο με τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα