• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένος ο Iannone
Dovi: Έπρεπε να βγω στα pits
Νέα 21/08/2016 - 22:29

Ο Andrea Iannone έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό στο τελευταίο τρίτο του αγώνα, όταν έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι γόμας από το μπροστινό ελαστικό του!

 

Ο Ιταλός είχε πάρει το προβάδισμα γρήγορα, καθώς τα ελαστικά του ήταν καινούργια ακόμα και το κράτησε για αρκετό διάστημα.

 

Όμως καθώς πλησιάζαμε προς τα τέλη του αγώνα, η φθορά στο μπροστινό ελαστικό του ήταν μεγάλη, μέχρι που σ’ ένα σημείο αυτό διαλύθηκε τελείως στο κεντρικό του σημείο!

 

«Είμαι απογοητευμένος σήμερα με τον αγώνα, διότι πιστεύω ότι και πάλι είχαμε πολύ καλές πιθανότητες για κάτι καλό», σχολίασε ο Iannone.

 

«Ξεκίνησα τον αγώνα χωρίς να πιέζω πολύ, γιατί ήθελα να φυλάξω ελαστικά. Ήμουν ακόμα μπροστά εφτά γύρους πριν το τέλος και τότε ήταν που το μπροστινό άρχιζε να έχει προβλήματα».

 

«Άλλοι, όπως ο Jorge, ο Scott, ο Dovi, είχαν νωρίτερα θέματα αλλά ίσως επειδή πίεζαν περισσότερο στην αρχή ενώ εγώ είχα καλή διαφορά και μπορούσα να οδηγώ χωρίς να πιέζω πολύ».

 

Εν τέλει ο Iannone κατάφερε να τερματίσει έστω και χωρίς σχεδόν λάστιχο μπροστά, παίρνοντας τους οχτώ βαθμούς της 8ης θέσης. Ο ομόσταυλός του δεν τα κατάφερε.

 

Ο Dovi είχε κι αυτός θέμα με το μπροστινό, το οποίο και αυτό είχε πολύ μεγάλη φθορά στο κέντρο! Ο Ιταλός, που ήταν στη μάχη για το βάθρο, άλλαξε μοτοσυκλέτα αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 16ο γύρο.

 

«Νοιώθω πολύ άσχημα για το πως πήγε ο αγώνας σήμερα και αυτό επειδή ήμουν ανταγωνιστικός και θα μπορούσα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Για τον αγώνα βάλαμε τα ίδια ελαστικά που είχαμε και στο ζέσταμα το πρωί και τα οποία, σε πολύ βρεγμένες συνθήκες, είχαν αποδειχθεί εξαιρετικά».

 

«Πριν τον αγώνα όμως σταμάτησε να βρέχει και παρά το ότι η πίστα ήταν βρεγμένη, το μπροστινό άρχιζε να φθείρεται με ανώμαλο τρόπο... τόσο πολύ που έπρεπε να βγω στα pits».

 

«Πολύ κρίμα, γιατί είχαμε την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα αντ’ αυτού τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας χωρίς κανέναν βαθμό στο Brno».

Επόμενο άρθρο »

Brno: θρίαμβος Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Απελπισμένος ο Rossi στην αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα