• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το RS 457 Trophy δημιουργήθηκε για τα νεαρά ταλέντα
Αγώνες 04/07/2024 - 19:36

Το Aprilia RS 457 Trophy, θα έχει μοτοσυκλέτες εξοπλισμένες με το Racing Kit της Aprilia και θα κάνει το ντεμπούτο του με δύο Αγώνες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Αυτοί οι δύο πρώτοι Αγώνες είναι απλώς μια προεπισκόπηση του Aprilia RS 457 Trophy 2025, το οποίο θα έχει πολύ ευρύτερο ημερολόγιο.

Οι Αγώνες του RS 457 Trophy, που διοργανώνονται από την Eventi 2 Ruote, στοχεύουν να εισαγάγουν νέους αναβάτες στην πίστα με μια μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων που ενσωματώνει την παράδοση της Aprilia στην οδηγική ικανότητα και τη διασκέδαση του αναβάτη, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και ελαχιστοποιώντας το κόστος. Οι δύο Αγώνες του 2024 θα διεξαχθούν στις 8 Σεπτεμβρίου στην Κρεμόνα, παράλληλα με το Κύπελλο FMI και στις 6 Οκτωβρίου στο Μιζάνο, παράλληλα με το Κύπελλο Ιταλίας.

Η Aprilia RS 457 αποκαλύφθηκε στην EICMA 2023 και ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκε επίσης το Racing Trophy Kit, το οποίο θα επιτρέψει στην RS 457 να μεταμορφωθεί σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Χάρη σε μια εξαιρετική τεχνική βάση, το κιτ θα είναι διαθέσιμο σε όλους, επιτρέποντας στους νεαρούς αναβάτες να προσεγγίσουν τον κόσμο των αγώνων με τον ευκολότερο τρόπο και με το χαμηλότερο κόστος.

Το RS 457 Racing Trophy Kit ενισχύει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της στάνταρ μοτοσυκλέτας με την προσθήκη βασικών εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας αγωνιστικής ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου, ενός συστήματος εξάτμισης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SC Project, συνεργάτη στο MotoGP της Aprilia Racing, ένα αγωνιστικό φίλτρο αέρα από την Sprint Filter , ένα πλαστικό κιτ φέρινγκ με κάλυμμα ρεζερβουάρ και τμήμα ουράς από fiberglass, καθώς και αγωνιστικούς διακόπτες και κουμπιά της Jet Prime.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς του RS 457 Racing Trophy Kit, τον τρόπο εγγραφής για το RS 457 Trophy και τους κανονισμούς, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.aprilia.com/it_IT/aprilia-racing/rs457trofeo/, ή γράψτε στο infotrofeo457@eventi2ruote.it

 

Aprilia RS 457

H Aprilia RS 457 είναι το αποτέλεσμα ενός ολοκαίνουργιου έργου που σχεδιάστηκε για να συνοδεύει τους αναβάτες στην εξέλιξή τους, τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα. Τα κύρια πλεονεκτήματά της περιλαμβάνουν την ελαφρότητά της, την καλύτερη δυνατή αναλογία ισχύος προς βάρος για μια μοτοσυκλέτα κατάλληλη για δίπλωμα A2, καθώς και τον εύκολο χειρισμό και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της.

Η Aprilia RS 457 τροφοδοτείται από έναν σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα, υδρόψυκτο με διπλό εκκεντροφόρο άξονα και τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, ικανό να αποδώσει ισχύ 35 kW, που είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη για μια μοτοσυκλέτα με άδεια A2. Εκτός από τη δύναμή της, το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι αξιοσημείωτο: 159 κιλά χωρίς υγρά, για ασυναγώνιστη αναλογία ισχύος προς βάρος. Το πλαίσιο αλουμινίου, σχεδιασμένο να λειτουργεί ως φέρον στοιχείο με τον κινητήρα, μαζί με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, αποτελεί ένα πλαίσιο αναφοράς.

Σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι επίσης ολοκληρωμένος: γκάζι Ride by Wire, τρία προγράμματα οδήγησης, ABS και ρυθμιζόμενο και αποδεσμευόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα κιβώτιο ταχυτήτων με υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων quick-shift  στα αξεσουάρ της.

Επόμενο άρθρο »

«Παρακολουθούσα τα βίντεο του Marc από τα προηγούμενα χρόνια»...

« Προηγούμενο άρθρο

Καλώς ήρθατε στο Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα