• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: Ανίκητος ο Folger!
1η φετινή νίκη για τον Γερμανό, απογοήτευσε ο Zarco
Νέα 21/08/2016 - 15:43

Η βροχή στον αγώνα της μεσαίας κατηγορίας συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση μέχρι και λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

 

Ο Folger σήμερα ήταν ανίκητος στο βρεγμένο, άλλωστε το έδειξε από το πρωί όταν σε ίδιες συνθήκες το πρωί είχε πάρει την πρώτη θέση στο ζέσταμα.

 

Το μυστικό της νίκης για τον Γερμανό ήρθε στην εκκίνηση, όταν με πολύ ωραίο τρόπο - πέρασε από την έβδομη θέση πρώτος μέσα σε λίγα μέτρα!

 

Από εκεί και πέρα δεν έχασε τον έλεγχο σε κανένα σημείο και παρά το ότι είχε μια δύσκολη στιγμή προς το τέλος, κράτησε τη ψυχραιμία του και πήρε την πρώτη νίκη του για φέτος και 3η στην καριέρα του (στην Moto2).

 

O Rins προσπάθησε να πιέσει και να μείνει κοντά στον Folger αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε το ρυθμό να τον ακολουθήσει. Ίσως και τη διάθεση μιας και δεν έχει περάσει πολύ από την πτώση του στο βρεγμένο στην Γερμανία.

 

Το σημαντικό για τον Rins είναι ότι μείωσε τη διαφορά του από τον Zarco στους -19β μιας και ο Γάλλος συνέχισε την απογοητευτική του παρουσία στο βρεγμένο (μετά το ζέσταμα) και στον αγώνα (11ος).

 

Ο τρίτος στο βάθρο ήταν ο Sam Lowes, με τον Βρετανό να είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεφε στο βάθρο μετά το Mugello και μετά από τέσσερεις πτώσεις στους δυο προηγούμενους αγώνες.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Mattia Pasini! Επιστρέφοντας μόλις φέτος στην κατηγορία, ο Ιταλός βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό σήμερα στη βροχή και ανέβηκε στην 4η θέση!

 

Έδωσε μάχες με τον επίσης πάρα πολύ καλό Sandro Cortese, αλλά τον ανάγκασε σε πτώση τον Γερμανό - που πήγαινε να πάρει το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα - με αποτέλεσμα να περιμένουμε να δούμε αν θα τιμωρηθεί.

 

Πέμπτος ήταν ο Alex Marquez που μετά την εξαιρετική 6η στο στεγνό της Αυστρίας, τώρα έκανε ακόμα ένα βήμα μπροστά στην Τσεχία με μια καλή παρουσία, όπως είχε δείξει και στο ζέσταμα.

 

Στη μάχη των rookies μεγάλος άτυχος ο Luca Marini που ήταν μπροστά από τον Oliveira αλλά δεν απέφυγε το λάθος με αποτέλεσμα να πέσει και ο Πορτογάλος (που ήταν 9ος) να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 13β.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Φοβήθηκα τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: 1η νίκη για τον φοβερό McPhee

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA