• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Στην Τσεχία συνεχίζεται το Πρωτάθλημα
Με τον Brad Binder να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά του
Νέα 18/08/2016 - 15:30

Στην Αυστρία έλαμψε το άστρο του Joan Mir, ο οποίος πήρε την pole position αλλά και τη νίκη από τον Brad Binder, με τον τελευταίο πάντως να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον Τίτλο!

 

Οχτώ Γύροι απομένουν για το τέλος και ο Ν. Αφρικανός δείχνει ασταμάτητος, εκμεταλλευόμενος απόλυτα τα προβλήματα των δυο βασικότερων αντιπάλων του φέτος στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Ο Jorge Navarro κέρδισε στην Καταλονία, αλλά στη συνέχεια έσπασε το δεξί του πόδι στην προπόνηση, ένας τραυματισμός πολύ δύσκολος. Ο Ισπανός προσπάθησε στο Red Bull Ring για κάτι καλό.

 

Αν και από την 17η θέση, ο Navarro κατάφερε ν’ ανέβει ως την έκτη στον αγώνα αλλά δεν απέφυγε το λάθος και η πτώση που τον οδήγησε σε εγκατάλειψη του κόστισε ακόμα περισσότερο έδαφος.

 

Το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης πάντως στην κατηγορία ήταν ο Romano Fenati. Ο νεαρός οξύθυμος Ιταλός εκδιώχθηκε από την ομάδα του Rossi, με απόφαση του ίδιου του Ιταλού θρύλου.

 

Ο Fenati δεν αγωνίστηκε φυσικά στην Αυστρία και περιμένει να δει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι βλέψεις του για Τίτλο δεν υφίστανται, ενώ νοιώθει ήδη την «ανάσα» του Bagnaia στη βαθμολογία που τον πλησίασε στους τρεις βαθμούς.

 

Όπως αποδείχτηκε (και) στον προηγούμενο Γύρο, τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και νέα ονόματα να κυνηγήσουν τις νίκες και τα βάθρα.

 

Δυνατοί και έμπειροι αναβάτες όπως ο Bastianini, ο Quartararo και ο Antonelli - που κέρδισε πέρυσι στο Brno - θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Binder στην Τσεχία.

 

Φυσικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την παρουσία του Joan Mir, τον οποίο κυριολεκτικά μεταμόρφωσε το καλοκαιρινό διάλειμμα και οπωσδήποτε θα θέλει να είναι κοντά στις μάχες για το βάθρο.

 

Ιδιαίτερα σημασία θα έχει ο αγώνας και για τον Jakub Kornfeil, με τον Τσέχο να θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία σε σχέση με την περσινή σεζόν, μέσα στην πατρίδα του.

 

Δείτε εδώ όλες τις ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων αυτό το Σ/Κ.

Επόμενο άρθρο »

Περίεργος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Dalla Porta αντί Fenati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA