• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Dalla Porta αντί Fenati
Από το Silverstone κι έπειτα
Νέα 18/08/2016 - 15:25

Με επίσημη ανακοίνωσή της η SKY VR46 επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν εδώ και μερικά 24ωρα, την αποχώρηση δηλαδή του Romano Fenati από την ομάδα.

 

Ο ίδιος ο Valentino Rossi σχολίαζε από την Αυστρία ότι ο νεαρός Ιταλός, αν και ταλαντούχος, δεν έχει θέση στην ομάδα του με τέτοια προκλητική κι επιθετική συμπεριφορά.

 

Για το Σ/Κ στο Brno δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης στη θέση του Fenati στο γκαράζ της ομάδας, ωστόσο για τους τελευταίους εφτά αγώνες θα έρθει στην ομάδα ο Lorenzo Dalla Porta.

 

Ο νεαρός Ιταλός θα αγωνιστεί δίπλα στους Migno και Bulega αλλά μόνο για φέτος, καθώς για το 2017 έχει υπογράψει συμβόλαιο να είναι με την ομάδα του Aspar στην Moto3 οδηγώντας Mahindra.

 

Τα πλάνα του Fenati δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο - και παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του - οι ικανότητές του να παίρνει βάθρα και νίκες θα του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Αυτό που ακούστηκε από την πρώτη στιγμή ήταν μια προσέγγιση από την Ongetta Rivacold αλλά η Honda αρνήθηκε να πάρει τον Ιταλό, ο οποίος μπορεί να κλείσει στην ομάδα του Aki Ajo στην Moto3.

 

Θυμίζουμε ότι ο Fenati ήταν ο αναβάτης που αναμενόταν να πάει στην Moto2 με την SKY VR46, αλλά ήδη πριν την αποβολή του από την ομάδα (και λόγω της συμπεριφοράς του γενικότερα) ακουγόταν ότι θα πάρει τη θέση του ο Bagnaia.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Στην Τσεχία συνεχίζεται το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό Σ/Κ περιμένει ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA