• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ηχηρό Χαστούκι σε Fenati!
Αποβλήθηκε από την ομάδα της SKY VR46
Νέα 14/08/2016 - 15:46

Η απρεπής συμπεριφορά του Romano Fenati δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς αρκετές φορές έχει δώσει δικαίωμα ακόμα και μέσα στις πίστες του Παγκοσμίου.

 

Ο Ιταλός είναι γνωστό ότι είναι οξύθυμος και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι η ίδια η ομάδα του θα τον απέβαλε!

 

Το επίσημο Δελτίο Τύπου δεν διευκρίνιζε το λόγο και μιλούσε απλά για απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά του νεαρού Ιταλού προς την ομάδα.

 

Παρώ στην Αυστριακή πίστα είναι ο διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης, ο οποίος έριξε περισσότερο φως στο τι ακριβώς διαδραματίστηκε!
 

Όπως φαίνεται, ο Fenati αρχικά είχε τσαντιστεί που ένας από τους μηχανικούς του (αυτός των αναρτήσεων) πήγε και βοήθησε τον Nicolo Bulega.

 

Στη συνέχεια άκουσε ότι κυκλοφορούν οι φήμες ότι η SKY VR6 τελικά θα πάει με τον Pecco Bagnaia στην Moto2 και όχι με αυτόν, όπως ξέραμε το τελευταίο διάστημα.

 

Ο θερμόαιμος Ιταλός δεν κρατήθηκε και επιτέθηκε στον Uccio, τον φίλο του Valentino Rossi, υπεύθυνο στην SKY VR46 και Διευθυντή της Ακαδημίας του Vale στην οποία ανήκει και ο Fenati!

 

Άρπαξε από την μπλούζα τον Uccio και πήγε να του αρπάξει και να του σκίσει το πάσο!!

 

Ο Uccio τον συγχώρεσε για την απρεπή αυτή συμπεριφορά του, ωστόσο όλοι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο: τον Valentino Rossi!

 

Μόλις το έμαθε ο Ιταλός άσος πήρε την απόφαση πάνω του και έδωσε εντολή να αποβληθεί ο μικρός από την ομάδα, τουλάχιστον για το Αυστριακό Grand Prix! Και έπεται συνέχεια...

 

Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με τον Fenati, ο οποίος θα «πληρώσει» όπως όλα δείχνουν πολύ ακριβά την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

 

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί άνθρωποι της ομάδας, ουσιαστικά έκαναν αναγκαστικά υπομονή απέναντι στις ιδιοτροπίες του Fenati. Όχι πια όμως... 

Επόμενο άρθρο »

Austria: Ο Iannone έβαλε στην κορυφή την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: Μέγας Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA