• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto2: Μέγας Zarco!
Πέμπτη φετινή νίκη και +34β στη βαθμολογία!
Νέα 14/08/2016 - 15:21

O Johann Zarco συνήλθε από το λάθος του στην 1, όταν φρέναρε αργά και κάνοντας έναν δυνατό αγώνα πήρε την 5η φετινή νίκη του και την 4η στους πέντε τελευταίους αγώνες!

 

Ο Γάλλος περίπου εννέα γύρους πριν το τέλος έκανε την κίνηση που του χάρισε τη νίκη επί του Franco Morbidelli, ο οποίος ήταν μπροστά σχεδόν από την αρχή του αγώνα!

 

Ο Ιταλός ήταν απρόσμενα καλός, όπως τόνισε στις δηλώσεις του, αλλά όταν τον πέρασε ο Zarco δεν μπορούσε παρά να υποκλιθεί στην ανωτερότητά του αντιπάλου του!

 

Τα λόγια του Morbidelli στο parc ferme ήταν χαρακτηριστικά: «Όταν με πέρασε και τον είδα, η ταχύτητά του ήταν εξωφρενική! Δεν μπορούσα να μείνω κοντά του ούτε για έναν γύρο!»

 

Τα πράγματα πάντως, όπως είπε ο Zarco, δεν ήταν τόσο εύκολα αλλά κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά του από τον Rins στους 34 βαθμούς.

 

Ο Γάλλος - που πανηγύρισε με την ανάποδη τούμπα που αποτελεί σήμα κατατεθέν του -τερμάτισε τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Morbidelli, που πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε αγώνα!

 

Ένταση είχαμε στον τελευταίο γύρο, με τον Rins να μείωνε τη διαφορά του από τους Luthi και Schrotter, αλλά να μην έδειχνε ικανός να τους φτάσει καθώς και οι δυο έκαναν εξαιρετικό αγώνα.

 

Όμως στο τέλος ο Ελβετός δεν απέφυγε τα λάθη και έδωσε την ευκαιρία στον Rins να τον περάσει! Ο Rins βρήκε ένα πολύ μικρό χώρο κι έβαλε τη μοτοσυκλέτα του στην εσωτερική του Luthi για να αρπάξει το βάθρο!

 

Ο Luthi αρκέστηκε στην τέταρτη θέση μπροστά από τον εξαιρετικό Marcel Schrotter που πήρε με διαφορά το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος αλλά και το καλύτερο της καριέρας του μιας και ήταν 7ος στην Αυστραλία το 2014.

 

Πολύ καλός και ο Alex Marquez ο οποίος δεν κατάφερε να μείνει κοντά στους πρώτους, αλλά ελπίζει ότι η 6η θέση του - η καλύτερή του φέτος - θα αποτελέσει έναυσμα για να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

 

Ο μεγάλος χαμένος στην Αυστρία ήταν ο Sam Lowes. Ο Βρετανός, όπως και στην Γερμανία, έπεσε δυο φορές στον αγώνα και τελικά εγκατέλειψε χάνοντας τεράστιο έδαφος στη μάχη του για τον Τίτλο.

Επόμενο άρθρο »

Ηχηρό Χαστούκι σε Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: Mirασε πόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA