• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν τα παρατάμε ακόμα!
Η νίκη της Ducati δεν είναι τετελεσμένο γεγονός
Νέα 12/08/2016 - 20:17

Ο Valentino Rossi κάθε άλλο παρά δείχνει να παρατάει τη μάχη για τη νίκη στην πίστα Red Bull Ring, που φαίνεται ότι ταιριάζει αρκετά στις Ducati.

 

Ο Dovi κατάφερε σήμερα να πάρει την πρώτη θέση, 0.238δ μπροστά από τον Iannone που ήταν δεύτερος, ενώ η καλύτερη μη Ducati ήταν στην 3η θέση του Vinales, αλλά με διαφορά 0.854δ!

 

Παρά το ότι τα ελαστικά δεν είναι ίδια με αυτά που είχαν στη διάθεσή τους οι αναβάτες στο τεστ που έγινε εκεί στα τέλη Ιουλίου, εν τούτοις η κυριαρχία και τότε και σήμερα των Ducati ήταν αναμφισβήτητη.

 

Ωστόσο ο Rossi, που πήρε την τέταρτη θέση σήμερα με χρόνο 12χιλ πιο αργό από αυτόν του Vinales, τονίζει ότι κανείς δεν είναι χαμένος μέχρι να τελειώσει ο αγώνας!

 

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι μπορούν να νικηθούν οι Ducati, είπε: «Είναι δύσκολο να ξέρω. Πρέπει από την πλευρά μας να τα δώσουμε όλα, να ρυθμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες          ώστε να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι στις ευθείες».

 

«Είναι μόνο Παρασκευή και ο αγώνας πάντα είναι διαφορετικός. Σημαντικές θα είναι και οι κατατακτήριες και μετά θα παιχτούν πολλά στο αν θα καταφέρουμε να μείνουμε στο slipstream των Ducati».

 

«Σίγουρα όμως το να νικήσουμε τους Marquez και Lorenzo είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσουμε τις Ducati. Αλλά δεν θέλω να ξεκινώ με στόχο την 3η θέση. Είναι πολλοί οι 28 γύροι και πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά τους».

 

Στη συνέχεια ο Vale πρόσθεσε ότι ο λόγος που η Ducati είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό, δεν είναι μόνο η υπεροχή της σε ιπποδύναμη:

 

«Η Ducati έχει μεγάλη ιπποδύναμη, όμως αυτό που καταφέρνουν καλύτερα από τις Honda και τις Yamaha, είναι να έχουν λιγότερες σούζες».

 

«Επειδή ο μπροστινός τροχός τους μένει κάτω τις πιο πολλές φορές, μπορούν και είναι πολύ γρήγοροι στην επιτάχυνση και γι’ αυτό είναι δύσκολο για εμάς».

 

«Όμως πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος και αυτό επειδή η μοτοσυκλέτα μου δεν ήταν άσχημη κι έχω καλό ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Μένει το Sachsenring μέχρι το 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Οι Ducati είναι μακριά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα