• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι Ducati είναι μακριά!
Αλλά μπορούμε να παλέψουμε με τις Yamaha
Νέα 12/08/2016 - 19:42

Ένα βήμα μπροστά φαίνεται να είναι οι κόκκινοι της Ducati στην Αυστριακή πίστα Red Bull Ring, σύμφωνα με τον Marc Marquez, ο οποίος πάντως πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει με τις Yamaha!

 

Στην πραγματικότητα αυτός είναι ο στόχος του, καθώς στη μάχη για τον Τίτλο δεν υπολογίζονται οι κόκκινες μοτοσυκλέτες, αλλά οι μπλε της Yamaha.

 

Οι εργοστασιακές Ducati των Dovizioso και Iannone ήταν μπροστά από όλους με το τέλος της πρώτης ημέρας στο «Δαχτυλίδι» της Αυστρίας, με τον πρώτο να αφήνει πίσω του οχτώ δέκατα και πάνω τους άλλους κατασκευαστές.

 

Από την πλευρά του ο Marc Marquez ήταν μόλις δέκατος στη λίστα με τους χρόνους - με διαφορά 1,4δ από την κορυφή - θεωρώντας παρ’ όλα αυτά ότι θα είναι σε θέση να παλέψει τουλάχιστον με τις Yamaha.

 

«Και οι δυο Ducati είναι ένα βήμα μπροστά, είναι μακριά και δεν ξέρω αν θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε μαζί τους», σχολίασε ο 23χρονος άσος της Repsol Honda.

 

«Όμως οι δυο Yamaha, που είναι οι βασικοί μου αντίπαλοι για το Πρωτάθλημα, δεν είναι μακριά», πρόσθεσε ο Marquez που έχει 48β και 59β διαφορά από Lorenzo και Rossi αντίστοιχα.

 

«Μόνο η τρίτη θέση δείχνει να είναι η μοναδική μας πιθανότητα. Πρέπει να καταλάβουμε πως οι Ducati διαχειρίζονται τα ελαστικά, όμως φαίνεται ότι είναι γρήγοροι».

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Ducati, σύμφωνα με τον Marquez, είναι η δύναμή τους στην επιτάχυνση της 1ης στροφής της πίστας που είναι ανηφορική.

 

«Εκεί είναι πραγματικά καλοί. Είναι μόνο μια στροφή, αλλά εκεί χάνω περίπου τριάμιση δέκατα και είναι δύσκολο να τα καλύψω μετά».

 

«Φαίνεται ότι οι Ducati θα κερδίσουν εύκολα, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και κυρίως θα παλέψουμε με τις Yamaha που είναι οι βασικοί μου αντίπαλοι».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν τα παρατάμε ακόμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Κάταγμα για Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα