• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Donington ΕΔ3: Διατηρήθηκε μπροστά ο Sykes
Έπεσε ο Giugliano, στην 3η θέση ο Rea
Νέα 22/05/2015 - 22:52

Ο Tom Sykes διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μετά και το τέλος των ΕΔ3 στο Donington Park, οι οποίες κατ’ εξαίρεση από το κανονικό πρόγραμμα διεξήχθησαν σήμερα.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki είχε χάσει προσωρινά την P1 από τον Giugliano, αλλά έγραψε το 1:28.172 και ξαναπέρασε στην πρώτη θέση.

 

Ο Ιταλός της Ducati ξεκίνησε έναν ακόμη γρήγορο γύρο και είχε τη δυναμική να περάσει τον αντίπαλό του, όμως δεν απέφυγε την πτώση δυο λεπτά πριν από το τέλος.

 

Ο Jonathan Rea παρέμεινε σε τροχιά πρώτων θέσεων, σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα, μένοντας τρία δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 δίνουν στους πρώτους δέκα την απευθείας πρόκριση στην SP2, εκεί δηλαδή όπου αύριο δεν θα βρεθούν ηχηρά ονόματα, όπως αυτά του Guintoli και του Torres.

 

Οι δυο τους θα πρέπει να παλέψουν στην SP1 για τις δυο θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για το δεύτερο σκέλος.

 

Ο Leon Haslam κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Davies.

 

Ευχάριστη η παρουσία του Lowes στην έκτη θέση, με τον Βρετανό της Suzuki να δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει σταθερότητα πάνω στη μοτοσυκλέτα του με τα νέα ηλεκτρονικά.

 

Ο Ayrton Badovini έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έβδομη θέση, με τους Van der Mark, Leon Camier και Matteo Baiocco να ολοκληρώνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: Φοβερή pole για Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Donington ΕΔ2: Πέρασε 1ος ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA