• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: Φοβερή pole για Sykes!
Νέος απόλυτος χρόνος για το Donington Park
Νέα 23/05/2015 - 21:01

Ο Tom Sykes κατέβασε κι άλλο τον απόλυτο χρόνο στην πίστα του Donington Park (που ήταν δικός του από το 2013), καθώς πήρε την pole position μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Ο χρόνος του Βρετανού ήταν στο 1:27.071, τρία δέκατα κάτω από τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο, ενώ παράλληλα κράτησε σε απόσταση ασφαλείας τους αντιπάλους του, τόσο τον Rea, όσο και τον Giugliano.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki κατάφερε να μεταφέρει τον καλό του ρυθμό από τα ελεύθερα και στη σημερινή Superpole, όπου και κατέκτησε την 26η pole της καριέρας του.

 

Ο Βρετανός είχε δηλώσει από χτες ότι θα προσπαθούσε να καταρρίψει τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο και πραγματικά τα κατάφερε.

 

Κάτω από τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο έπεσε και ο Jonathan Rea, καταφέρνοντας να βρει μερικά δέκατα ακόμα σήμερα, ωστόσο τόσο αυτός όσο και ο Davide Giugliano δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον Sykes.

 

Ο Alex Lowes έγραψε έναν πολύ καλό χρόνο - 1:27.670 - με το πρώτο ελαστικό και είχε προσωρινά την πρώτη θέση. Στο τέλος υποχώρησε στην πέμπτη θέση, με τον τραυματία Leon Haslam να είναι αυτός που θα ανοίξει αύριο τη δεύτερη σειρά.

 

Ο Chaz Davies κλείνει τη δεύτερη σειρά που είναι αποκλειστικά Βρετανική υπόθεση, με τον Leon Camier να ακολουθεί πάνω στην MV Agusta του.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli και ο David Salom ήταν αυτοί που πέρασαν από την SP1, με τον πρώτο να ολοκληρώνει στην ένατη θέση το δεύτερο σκέλος, πίσω από τον Baiocco και τον Salom να κλείνει τη δεκάδα.

 

Ο Ayrton Badovini δυσκολεύτηκε στην SP2 μετά από ένα lowside με πολλά χιλιόμετρα στις ΕΔ4, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Supersport Michael van der Mark θα ξεκινήσει τελευταίος από την 4η σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Donington Park: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Donington ΕΔ3: Διατηρήθηκε μπροστά ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA