• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Donington ΕΔ2: Πέρασε 1ος ο Sykes
Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στην εξάδα
Νέα 22/05/2015 - 18:48

Ο Tom Sykes σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση στις ΕΔ2 του Donington Park, σε μια «σφιχτή» διαδικασία που οι έξι πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από τρία δέκατα μεταξύ τους!

 

Ο αναβάτης της Kawasaki - ο οποίος έχει κυριαρχήσει στην Αγγλική πίστα με διπλές νίκες τα δυο προηγούμενα χρόνια - ανέβασε την απόδοσή του σήμερα το απόγευμα και πήρε την πρώτη θέση χάρη στο 1:28.574.

 

Στη δεύτερη θέση ο Davide Giugliano της Ducati, μόλις 12 χιλιοστά μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Jonathan Rea, την ώρα που ο Ayrton Badovini βάζει τις βάσεις για να γίνει ο αναβάτης-έκπληξη στο Donington.

 

Ο οδηγός της BMW ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Chaz Davies και τον Leon Camier που είχε τον καλύτερο χρόνο μετά το τέλος των ΕΔ1.

 

Ο τραυματίας Haslam αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του στα μισά της περιόδου. Ευτυχώς για τον ίδιο, ο χρόνος που είχε κάνει νωρίς ήταν αρκετά καλός για να τον βάλει στη δεκάδα.

 

Καθώς οι περισσότεροι άρχιζαν να πιέζουν πιο πολύ προς το τέλος, αρκετοί από αυτούς είχαν πτώσεις, χωρίς όμως κάτι το ανησυχητικό.

 

Αντίθετα ο Lowes είχε μια πτώση πολύ νωρίς (lowside), χωρίς αυτό να τον εμποδίσει από το να πάρει την έβδομη θέση, με τους Baiocco, Van der Mark και Leon Haslam να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Donington ΕΔ3: Διατηρήθηκε μπροστά ο Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Donington ΕΔ1: Έκπληξη το πρωί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA