• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Σφαγή» στο twitter!
Διαβάστε τις απαντήσεις του Sykes στον Baz!
Νέα 03/11/2014 - 17:50

Λίγες ώρες αφότου ο Loris Baz έγραφε στο twitter ότι: «Όσον αφορά στις εντολές της ομάδας. Εγώ τουλάχιστον τον βοήθησα μια φορά στο Magny Cours. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο και αυτός!» αναφερόμενος στον TomSykes, ο Βρετανός της Kawasaki απάντησε σε πολύ έντονο ύφος!

Η κόντρα των δυο αναβατών είχε ξεκινήσει από το Γύρο της Μαλαισίας, όταν ο Baz έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα του Sykes και προκάλεσε την πρώτη (και μοναδική για το 2014) εγκατάλειψη του Βρετανού, με τον τελευταίο τότε να κάνει κάποιες επικριτικές δηλώσεις για τον Γάλλο (περισσότερα εδώ).

Στη συνέχεια και στον τελευταίο Γύρο της σεζόν, ο Baz δεν υπάκουσε στις εντολές της ομάδας του να αφήσει τη δεύτερη θέση που είχε στο πρώτο σκέλος του Κατάρ, προκαλώντας τη μήνιν του Sykes, ο οποίος τον χαρακτήρισε αναιδή και ανώριμο!

Η κόντρα συνεχίζεται στο twitter, με τον Sykes να απαντά στο παραπάνω tweet του Baz με απανωτά tweets που - για την ώρα - δεν έχει σχολιάσει ο Γάλλος:

«Ναι, με βοήθησε στο Magny Cours, αλλά τα δεδομένα μου και οι ρυθμίσεις μου σε βοήθησαν όταν ήρθες στην Kawasaki»

«Οι εντολές της ομάδας σου δίνονται από την ομάδα και ΟΧΙ από εμένα... από την ομάδα και τον κατασκευαστή που σου έδωσε τα πάντα...»

«Αυτές οι εντολές είναι πολύ πιθανό ότι σου δόθηκαν μετά το χαμό που προκάλεσες στη Μαλαισία για την ομάδα, για την Kawasaki...»

«Αλλά όπως πάντα, ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ σου είναι πολύ μεγάλος ώστε να δεις τις ανάγκες της ομάδας. Δεν σεβάστηκες τις εντολές που σου έδωσε η ομάδα...»

«Όπως και να ‘χει, σου εύχομαι καλή τύχη για τη νέα σεζόν... Και συγχαρητήρια για την “5η” θέση φέτος. Θα πρέπει να είσαι περήφανος;!

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Rea στην Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Baz: Είμαι καλός μόνο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA